Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Ηλεία: Όχημα παρασύρθηκε από φουσκωμένο χείμαρρο - Αγνοούνται οι δύο επιβαίνοντες (φωτο & βίντεο)


Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, μετά από πληροφορία, πως αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες, παρασύρθηκε από φουσκωμένο χείμαρρο στο χωριό Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Όλες οι δυνάμεις κινούνται προς την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα και τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Νεότερη ενημέρωση

Κι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, στην προσπάθειά τους να περάσουν από γεφύρι στην είσοδο του χωριού, η υπερχείλιση των ρεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους καθώς απειλεί σοβαρά τα σπίτια στο Πλουτοχώρι.

Στις έρευνες, το έργο των οποίων η ισχυρή βροχόπτωση καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο. συμμετέχουν ενισχυμένες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από όλη την Ηλεία και της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ. Στο σημείο βρίσκεται επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παρόντες στις έρευνες είναι τόσο ο αντιπεριφερειαρχης Ηλείας Νίκος Κοροβέσης όσο και ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Διονύσης Μπαλιούκος.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα γύρω στις 8.30 κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

 Δείτε βίντεο από την περιοχή:

Δείτε φωτογραφίες:

ploutoxori 1

ploutoxori 2

ploutoxori 3

ploutoxori 4

ploutoxori 5

ploutoxori 6

https://www.ilialive.gr/live/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom