Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη γνωστός τράπερ για αρπαγή και ξυλοδαρμό 20χρονου μουσικού - Βίντεο ντοκουμέντο


Συνελήφθη γνωστός τράπερ για αρπαγή, ξυλοδαρμό, εκβίαση και εμπρησμό με μολότοφ και αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Νέα σοβαρή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 27χρονο τράπερ αποκαλύπτει το newsit.gr. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο γνωστός τράπερ για λόγους αντιζηλίας άρπαξε και οδήγησε στον Υμηττό έναν 20χρονο μουσικό, στη συνέχεια τον χτύπησε, του έκαψε τα μηχανάκια με βόμβα μολότοφ και του ζητούσε 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, ο 27χρονος τράπερ απειλούσε τον 20χρονο μουσικό το τελευταίο διάστημα, ενώ στους αναλυτές της Ασφάλειας παρέδωσε και βίντεο, που όπως υποστηρίζει, δείχνουν τον τράπερ να τον χτυπάει και τις μοτοσυκλέτες του να τυλίγονται στις φλόγες.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν και να συλλάβουν τον τράπερ, καθώς το εντόπισαν από τις αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος τράπερ είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο με 122 γραμμάρια κοκαϊνης, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος. 


Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ: «κατά δήλωσή του 20χρονου, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio μπλε χρώματος, αντελήφθη να τον ακολουθούν δύο έταιρα αυτοκίνητα ένα Toyota CHR και ένα Toyota Yaris αγνώστων λοιπών στοιχείων από την περιοχή του Μοσχάτου. Στην οδό Ισμήνης 32 στην περιοχή της Καλλιθέας, τα οχήματα τον ακινητοποίησαν, τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να την απαγάγουν. 

O εν λόγω άντρας, τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο. Οι δράστες διέφυγαν με τα οχήματα τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο παθών μετεφέρθη στο οικείο αστυνομικό τμήμα. 

Κατόπιν αναζητήσεων, ανευρέθη στην οδό Φοίβης 15 στη Γλυφάδα, εντός καταστήματος ο 27χρονος τράπερ ο οποίος προσήχθη στο τμήμα της Καλλιθέας και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα αρπαγής απλές σωματικές βλάβες και απειλές».

Η νομική άποψη

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 20χρονου μουσικού, Τέλλος Αγαπηνός, τονίζει στο newsit.gr: «Την Παρασκευή περίπου 12.30 το βράδυ συνελήφθη γνωστός για την καλλιτεχνική αλλά και εγκληματική του δράση μουσικός για την απόπειρα απαγωγής του εικοσάχρονου εντολέως μου, γνωστού επίσης μουσικού της ίδιας σκηνής (τραπ), ο οποίος αφού προσπάθησε με την βία και με συνδρομή άνω των 6 ατόμων να τον εγκλωβίσει σε όχημα μπροστά από εστιατόριο στην περιοχή της Καλλιθέας (Τζιτζιφιές) και να τον απαγάγει, τον γρονθοκόπησαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Την  16.1.24 ώρα περίπου 2.45 πμ. ο ίδιος «καλλιτέχνης» έθεσε σε φωτιά το δίκυκλο όχημα του ανωτέρω θύματος – εντολέα μου με την χρήση μολότοφ ενώ την 4.11.23  ώρα 10 περίπου το βράδυ απήχθη ο εντολέας μου και οδηγήθηκε από τους ίδιους στον Υμηττό όπου κρατήθηκε για 1,5 ώρα όπου ξυλοκοπείτο με κοκάλινα γάντια από τους δράστες οι οποίοι φορούσαν μάσκες , περιστατικό το οποίο δεν καταγγέλθηκε μέχρι σήμερα εκ φόβου του εντολέως μου για την ζωή του. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε στάδιο τακτικής ανάκρισης καθώς έχει ασκηθεί δίωξη για πλείονα κακουργήματα».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom