Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Εύβοια: Έκαψε με σίδερο τον θετό ανάπηρο γιο του - Έκρυβε τον πατριό από τους αστυνομικούς η μητέρα


Μπροστά σε ακόμα ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας βρέθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Λίμνης στην Εύβοια, καθώς κλήθηκαν να συλλάβουν έναν άνδρα ΑμεΑ μαζί με τον πατριό του.

Την Τρίτη (30.1.2024) ο 32χρονος θετός γιος κατήγγειλε πως ο 45χρονος πατριός του τον χτύπησε τη Δευτέρα στο σπίτι τους στην Εύβοια και κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Όλα ξεκίνησα πριν τις 11 το βράδυ της Δευτέρας όταν ο 45χρονος τσακώθηκε με τον 32χρονο, άρπαξε ένα σίδερο και τον έκαψε στο λαιμό.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παρέμεινε στο Κέντρο Υγείας καθώς στο σπίτι βρισκόταν ο πατριός του.

Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση εναντίον του και η αστυνομία μετέβη στο σπίτι για να τον συλλάβει.

Ωστόσο, η μητέρα του 32χρονου έκρυβε τον σύζυγό της στο σπίτι. Μόλις η αστυνομία πήρε τη σχετική εντολή, εισέβαλλε στο σπίτι της οικογένειας, με τον 45χρονο να προσπαθεί να το σκάσει χωρίς επιτυχία και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς. 

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 45χρονο στο τμήμα Λίμνης και κατέθεσε μήνυση κατά του 32χρονου, κατηγορώντας τον και αυτός με τη σειρά του για ενδοοικογενειακή βία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο ο 32χρονος όσο και ο 45χρονος αναμένεται να μεταχθούν στην εισαγγελία της Χαλκίδας. 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom