Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Συγγνώμη για την αναστάτωση, θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη - Πρώτη δήλωση του «Άλλου Ανθρώπου» (βίντεο)

Θα απέχω από τη διαχείριση της Κοινωνικής Κουζίνας - Δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο που να μην μπορεί να εξηγηθεί

Μετά τις αποκαλύψεις του ΘΕΜΑτος για έλεγχο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ο «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με ανάρτησή του στα social media σημειώνει πως, για να διευκολύνει το έργο της κοινωνικής κουζίνας, θεωρεί αυτονόητο ότι πρέπει να απέχει από τη διαχείρισή της, έως ότου λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του Παναγούλα αλλά και ο γαμπρός του Παύλος Τζίτζης είναι σε θέση να εξηγήσουν τις θέσεις τους και τη δράση τους ενώπιον των αρμόδιων αρχών.

Ακόμη, δηλώνει ότι κατανοεί τις εύλογες απορίες που έχουν δημιουργηθεί και προσθέτει ότι τη δεδομένη στιγμή έχει προτεραιότητα η Δικαιοσύνη. Επιπλέον συμπληρώνει ότι «δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο που να μην μπορεί να εξηγηθεί».

Τέλος, καταλήγει λέγοντας πως «εκ μέρους όλων μας, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη αν σας προκαλέσαμε αναστάτωση, ίσως απογοήτευση η ακόμα και θυμό και Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι το μεγαλύτερο διακύβευμα τη δεδομένη στιγμή είναι η αλληλεγγύη και η πίστη στον συνάνθρωπο».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Δελτίο τύπου κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος»

Έχοντας λάβει γνώση των σοβαρών κατηγοριών που αποδίδονται από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, τόσο σε έμενα, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, όσο και στη μητέρα μου Παναγούλα Πολυχρονοπούλου, άλλα και στον γαμπρό μου μου Παύλο Τζιτζη, θέλω να δηλώσω ότι άπαντες είμαστε σε θέση να εξηγήσουμε τη θέση μας και τη δράση μας μας ενώπιον των αρμοδίων αρχών.

Κατανοώ ότι όλοι σας έχετε εύλογες απορίες και θα θέλατε λεπτομέρειες απαντήσεις άλλα τη δεδομένη στιγμή θεωρώ ότι προτεραιότητα έχει η Δικαιοσύνη. Το επόμενο διάστημα, όταν και θα κληθούμε να απαντήσουμε ενώπιον της, να είστε σίγουροι ότι θα διαλευκανθούν τα πάντα. 

Παράλληλα θέλω να δηλώσω ότι προκειμένου να διευκολύνω το έργο της «Κοινωνικής Κουζίνας ο Άλλος Άνθρωπος», θεωρώ αυτονόητο να απέχω το επόμενο διάστημα από την διαχείρισή της μέχρι να λογοδοτήσω στην Δικαιοσύνη.

Το μεγαλύτερο πλήγμα που μπορεί να δεχθεί η κοινωνική κουζίνα είναι να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στον σκοπό της όλοι όσοι τη στηρίζουν καθημερινά και κυρίως οι εθελοντές της. Όσοι στηρίζετε την Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζετε τόσο τη δράση μας όσο και τον τρόπο που τελείται αυτή καθημερινά. Δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο που να μην μπορεί να εξηγηθεί. 

Εκ μέρους όλων μας, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη αν σας προκαλέσαμε αναστάτωση, ίσως απογοήτευση η ακόμα και θυμό και Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι το μεγαλύτερο διακύβευμα τη δεδομένη στιγμή είναι η αλληλεγγύη και η πίστη στον συνάνθρωπο.

Η ανάρτησή του:

Φωτογραφία δείχνει τον Πολυχρονόπουλο να παίζει φρουτάκια σε πρακτορείο - «Ήταν καλός παίκτης» λέει η ιδιοκτήτρια

Στο μεταξύ μία φωτογραφία ντοκουμέντο στην οποία απεικονίζεται ο «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, πριν λίγο καιρό να βρίσκεται σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και να παίζει φρουτάκια έφερε στη δημοσιότητα το Mega. 

Στη φωτογραφία φαίνεται να έχει μπροστά του τσιγάρα, φραπέ και νερό κάτι που δείχνει ότι βρισκόταν για αρκετή ώρα στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον κ. Πολυχρονόπουλο, έπαιζε συχνά σε πρακτορεία, συγκεκριμένα σε ένα στη Μεγάλου Αλεξάνδρου που ανήκε στο παρελθόν σε γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσφάτως είχε μετακινηθεί και έπαιζε φρουτάκια σε ένα άλλο κατάστημα στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

Δείτε βίντεο:

«Ήταν καλός παίκτης», λέει ιδιοκτήτης πρακτορείου

«Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε», αλλά και «ήταν καλός παίκτης» ανέφερε ιδιοκτήτης πρακτορείου για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Μιλώντας στον Alpha, ιδιοκτήτης πρακτορείου στο οποίο φαίνεται να έπαιζε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, σημείωσε: «Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε. Δεν ήταν ότι του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Δεν του έχω κάνει κάποια εξυπηρέτηση.

Δεν μπορώ να θυμηθώ, αν εξυπηρετήθηκε έτσι. Πάντα όταν βγάζει κάποιος κάποια χρήματα παραπάνω, μπορεί να γίνει έτσι. Ήταν πελάτης μας. Έπαιζε κάποια ποσά. Ήταν ένας καλός παίκτης».

Διαβάστε περισσσότερα για τον "Αλλο Ανθρωπο" στο Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom