Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 5 ανηλίκων κοριτσιών για την επίθεση που δέχτηκε η 15χρονη (βίντεο)


Πέντε ανήλικα κορίτσια, καθώς και επτά γονείς συνελήφθησαν για την άγρια επίθεση που δέχτηκε η 15χρονη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια σε αυτές και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες. Αναζητείται μια ακόμη ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Επίσης, συνελήφθησαν επτά από τους γονείς των ανηλίκων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η αστυνομική έρευνα για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία του πατέρα του θύματος. Ειδικότερα, η 15χρονη και ο πατέρας της μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας, όπου υπέβαλαν μήνυση.

Σοκαριστικό βίντεο

Με βάση την καταγγελία, μία ανήλικη τη χτυπούσε, μία ακόμα κατέγραφε την επίθεση με το κινητό, ενώ, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο περιστατικό εμπλέκονται περισσότερα άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 15χρονη δέχθηκε την επίθεση σε πιλοτή πολυκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας. Το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίζεται δικογραφία.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης, η κόρη του μάλωσε με τις άλλες ανήλικες γιατί αντιλήφθηκε ότι έκαναν bullying σε ένα άλλο κορίτσι και προσπάθησε να το προστατέψει.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom