Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Κρήτη: Πέθανε η γιαγιά και δίνει μάχη το δίχρονο εγγονάκι της μετά το φρικτό τροχαίο στον ΒΟΑΚ


Νέα τραγωδία στον ΒΟΑΚ σε τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και ένα σοβαρά τραυματισμένο παιδί, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σκληρές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας στην Κρήτη…

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μετά το τροχαίο στον ΒΟΑΚ, με την 59χρονη γιαγιά να υποκύπτει στα τραύματά της. Το μόλις 21 μηνών εγγονάκι της, δίνει μάχη σε νοσοκομείο, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. 

Η μητέρα του, που βρισκόταν στο μοιραίο αυτοκίνητο, φαίνεται πως έχει αποφύγει τα χειρότερα, καθώς ο τραυματισμός της δεν εμπνέει ανησυχία. Ο οδηγός που χτύπησε το αυτοκίνητο έχει συλληφθεί και εντός της ημέρας, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σε τροχαίο δυστύχημα εξελίχθηκε η σύγκρουση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου στον ΒΟΑΚ λίγο πριν την Λυγαριά στην Κρήτη και στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά το 21ος μηνών αγοράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά του μικρού παιδιού που επέβαινε και εκείνη στο ίδιο όχημα, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν.

Η άτυχη 59χρονη, εκτός από τα σοβαρά τραύματα στα πόδια, είχε υποστεί και εσωτερικά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα που δυστυχώς στάθηκαν μοιραία για τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι το 21ος μηνών εγγονάκι της νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Από το τροχαίο τραυματίστηκε και η 31χρονη μητέρα του μικρού αγοριού, ευτυχώς ελαφρύτερα.

Όπως έγινε γνωστό, το τροχαίο έγινε την ώρα που στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς. Ο 38χρονος οδηγός ενός μίνι-βαν, υπήκοος Συρίας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του επί του ΒΟΑΚ και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το αγοράκι. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα και το μικρό παιδί βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του ΙΧ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 38χρονος Σύρος συνελήφθη και κρατείται με εισαγγελική εντολή προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom