Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ρόδος: Παιδόφιλος συνελήφθη μετά την παγίδα που του έστησαν οι γονείς 14χρονης σε ξενοδοχείο


Ο παιδόφιλος συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από ένα σχέδιο που κατέστρωσαν οι γονείς 14χρονης μαθήτριας. Ανάστατη η Ρόδος από τις αποκαλύψεις…

Η Ρόδος στο επίκεντρο μετά τη σύλληψη του 29χρονου σε ξενοδοχείο του νησιού. Ο φερόμενος ως παιδόφιλος είχε προσπαθήσει να κλείσει ραντεβού με 14χρονη, η οποία όμως ενημέρωσε τους γονείς της.

Από εκείνο το σημείο, ο πατέρας και η μητέρα της μικρής, άρχισαν να συνομιλούν μαζί του διαδικτυακά, ενώ βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με την αστυνομία.

Ο νεαρός συνελήφθη και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Ήδη η μικρή έχει παραδώσει στις Αρχές, βίντεο και συνομιλίες, που σύμφωνα με πληροφορίες «καίνε» τον κατηγορούμενο.

Παγίδα σε έναν 29χρονο Έλληνα από την Αρχίπολη, που επεδίωξε να έχει ερωτική επαφή με την 14χρονη κόρη τους, αφού την προσέγγισε μέσω του Facebook, έστησαν οι γονείς της, με αποτέλεσμα την σύλληψη του.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου 2023 ενημερώθηκε το ΑΤ Ιαλυσού από τον πατέρα της 14χρονης ότι ένας άνδρας προσέγγισε την κόρη του διαδικτυακά και της πρότεινε να βρεθούν μόνοι στο αυτοκίνητό του, για να συνευρεθούν ερωτικά.

Η 14χρονη μάλιστα τον είχε ενημερώσει για την ηλικία της. Οι γονείς του παιδιού σε συνεργασία με τους αστυνομικούς έστησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Η μητέρα του παιδιού παριστάνοντας την κόρη της, αποδέχθηκε την πρόταση του και του πρότεινε να συναντηθούν την 17:30, σε ξενοδοχείο στην Παστίδα.

Ο άντρας έφτασε στο σημείο και απέστειλε στο παιδί μέσω του Facebook βιντεολητπικό υλικό από το κινητό του, στο απεικονιζόταν ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom