Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Φλώρινα: Πυροβόλησαν 43χρονο κατά τη διάρκεια κυνηγιού - Νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος


Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε ένας 43χρονος από τη Φλώρινα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και άλλους κυνηγούς σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν ο πατέρας του εκείνος που τον πυροβόλησε ή κάποιος άλλος από τους κυνηγούς που ήταν στην ίδια παρέα.

https://www.enikos.gr/

Πως πυροβολήθηκε ο 43χρονος κατά λάθος σε ενέδρα για αγριογούρουνων

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και δυο ακόμη φίλους προς την περιοχή του Αετού στη Φλώρινα και σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων από το χωριό, προς τα ορεινά, έστησαν την ενέδρα για αγριογούρουνα.

Ωστόσο, ο 43χρονος, ο οποίος είναι άγνωστο εάν φορούσε το απαραίτητο φωσφοριζέ γιλέκο, κινήθηκε κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα μέλος της 4μελούς παρέας να τον περάσει για αγριογούρουνο, ακούγοντας τον σχετικό θόρυβο και βλέποντας φύλλα να κουνιούνται, και να πυροβολήσει, θεωρώντας πως πρόκειται για θήραμα.

Ο άτυχος 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Φλώρινας, με τη συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ήδη διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τις συνθήκες του σοβαρού αυτού περιστατικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το άτομο που κατά λάθος πυροβόλησε τον 43χρονο είναι ο πατέρας του ή ένα από τα άλλα δυο άτομα της ομάδας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom