Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Φρικιαστική δολοφονία σκύλου στα Μέγαρα: Καταγγελία-βόμβα για νέα υπόθεση Όλιβερ (φωτο)


Εφιαλτικές μνήμες ξυπνούν στα Μέγαρα, λόγω της απίστευτης κτηνωδίας με θύμα έναν σκύλο, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία, να βιάστηκε με ένα μεγάλο σίδερο, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η Μαρία Αρκομάνη, ιδρύτρια του Φιλοζωικού Σωματείου Μεγάρων «Αδέσποτος Παλμός», η «Μπουμπού» φέρεται να βιάστηκε και κακοποιήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο, προκαλώντας την οργή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φιλόζωων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κοπέλα που φρόντιζε την Μπουμπού, εντοπίστηκε νεκρή έχοντας το σίδερο καρφωμένο στον πρωκτό της. Η ίδια, κάλεσε άμεσα την αστυνομία, και «έγιναν όλες οι διαδικασίες. Το άτυχο ζώο οδηγήθηκε σε νεκροψία, ενώ πάρθηκαν αποτυπώματα από το παλούκι».

«Άλλος ένας Ολιβερ. Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσά μας. Η ομάδα μας δίνει 1.000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά, ποιο είναι το κτήνος που το έκανε. Σας παρακαλούμε μιλήστε. 

Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσά μας, και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό. Εκλιπαρούμε, όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία, για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει» γράφει η κα Αρκομάνη.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom