Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 36χρονος με «πειραγμένο» όπλο - Η συμπλοκή με αστυνομικούς και η σχέση του με τους Lions (φωτο)


Ο 36χρονος από τη Βουλγαρία συνελήφθη έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων – Η λαβή του όπλου του ήταν τυλιγμένη με μονωτική ταινία – Ποιοι είναι οι Lions.

Στη σύλληψη ενός ποινικού ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και φέρεται να διατηρεί καλές σχέσεις με μέλη της συμμορίας Lions προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγος για έναν 36χρονο Βούλγαρο ο οποίος συνελήφθη για οπλοκατοχή έπειτα από τυχαίο έλεγχο που του έγινε ενώ βρισκόταν έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων. Πιο συγκεκριμένα, στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι Tokarev καθώς και επτά σφαίρες.
bravos-2
Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η λαβή του όπλου ήταν τυλιγμένη με μονωτική ταινία. Και αυτό γιατί υποδηλώνει μία πρακτική η οποία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να τραβά το όπλο και να το πετά χωρίς να αφήνει πάνω του αποτυπώματα.

bravos-1
Διατηρούσε σχέσεις με τους Lions

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συλληφθείς είχε πριν από μερικούς μήνες συμπλακεί με αστυνομικούς στο Γκάζι και μάλιστα είχε προχωρήσει σε κατάθεση μήνυσης σε βάρος τους καταγγέλλοντας ξυλοδαρμό. Παράλληλα ο 36χρονος φέρεται να διατηρεί καλές σχέσεις με μέλη της συμμορίας Lions.
bravos-3
Υπενθυμίζεται ότι μέλη της εν λόγω εγκληματικής ομάδας είχαν εμπλακεί στη δολοφονία ενός 39χρονου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία. Τα μέλη της συμμορίας, έχουν απασχολήσει για διακίνηση ναρκωτικών, σωματεμπορία και παροχή προστασίας καταστημάτων, κυρίως σε Σεπόλια και Γκάζι, ενώ είχαν επεκταθεί και στη Ζάκυνθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom