Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Νεαρός τραυματίστηκε σε αυτοσχέδια πίστα motocross και πέθανε στο χειρουργείο


Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο 27.1.2024 στην Ιεράπετρα, καθώς ένας νεαρός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του σε αυτοσχέδια πίστα motocross, όμως υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο άτυχος νεαρός έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 20:00 χθες το βράδυ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και αφού είχε τραυματιστεί βαρύτατα λίγο νωρίτερα στην πίστα motocross.

«Ο ανήλικος ήρθε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά και πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Είχε χάσει αρκετό αίμα και άμεσα του χορηγήθηκαν δύο φιάλες ενώ μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς όμως κατέληξε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιάννης Πετράκης.

Ο νεαρός είχε πάει μαζί με φίλους του σε ένα χωράφι στην Ιεράπετρα, εκεί όπου είχε στηθεί μία αυτοσχέδια πίστα motocross, για να κάνει προπόνηση σε διάφορα άλματα από χωμάτινα εμπόδια.

Όμως, σε ένα άλμα που έκανε, έχασε τη μηχανή μέσα από τα χέρια του και έπεσε στο χωράφι με την πλάτη από μεγάλο ύψος. Σύμφωνα πάντα με το cretapost.gr, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι φορούσε τον κατάλληλο εξοπλισμό, όμως δεν ήταν αρκετός για να τον προστατεύσει.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον νεαρό, για να τον μεταφέρει διασωληνωμένο στο νοσοκομείο. Παρά την εισαγωγή του στο χειρουργείο και τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε…

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom