Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Οι φόβοι του Σάκη και η μέρα που απειλήθηκε η ζωή του


Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας στη Χαλκίδα, με θύμα τον 43χρονο Σάκη, ο οποίος το περασμένο Σάββατο (20.01.2024) μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μία 39χρονη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο newsit.gr ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος ανέλαβε τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος δολοφονίας στη Χαλκίδα, ο 43χρονος Σάκης είχε έντονους φόβους για τη ζωή του τους οποίους είχε εκφράσει σε πολύ δικά του πρόσωπα, μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Επιπλέον, έχουν καταγραφεί περίεργες κλοπές στο εργαστήριο του αδικοχαμένου ξυλουργού, το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι έχει σημειωθεί ένα περιστατικό, κατά το οποίο απειλήθηκε η ζωή του, Μάλιστα, στο συγκεκριμένο γεγονός υπήρχε και αυτόπτης μάρτυρας. 

Όλα τα παραπάνω δικαιολογούν και τη συνεχή παρουσία της συζύγου του στο μπαλκόνι, καθώς και η ίδια φοβόταν για τον άντρα της.

Η στυγνή δολοφονία από τα μάτια ενός αυτόπτη μάρτυρα

Η 39χρονη κατακρεούργησε τον 42χρονο Σάκη, όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο και ήταν αυτός που κάλεσε την Αστυνομία.

Όπως περιγράφει είδε «μία γυναίκα και έναν άντρα να βρίσκονται πεσμένοι στο οδόστρωμα και να παλεύουν. Συγκεκριμένα η γυναίκα ήταν από κάτω και ο άντρας από πάνω. Παρατηρώντας καλύτερα είδα ότι η γυναίκα κρατούσε ένα μαχαίρι και μαχαίρωνε συνεχώς στον άντρα από την αριστερή του πλευρά στο λαιμό στο κεφάλι και στο σώμα του.

Τότε κάλεσα αμέσως το ΕΚΑΒ, επειδή όμως είχε αναμονή η γραμμή κάλεσα την αστυνομία και τους είπα τι συμβαίνει. Εγώ φώναξα από μακριά στη γυναίκα να σταματήσει αλλά αυτή φαινόταν να μην ακούει τίποτα».

Η περιγραφή του φονικού είναι συγκλονιστική καθώς όπως κατέθεσε «η γυναίκα συνέχιζε να μαχαιρώνει τον άντρα ως που αυτός σταμάτησε να κινείται και τότε αυτή τον κλώτσησε, ανέβηκε στο σώμα του και τον μαχαίρωνε με μανία κρατώντας το μαχαίρι ανάποδα. Όταν σταμάτησε, κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στην αριστερή ωμοπλάτη του άντρα και πήγε και έκατσε στο πεζοδρόμιο.

Εγώ δεν πλησίασα στο σημείο φοβούμενος γιατί σωματική μου ο ακεραιότητα. Έμεινα όμως εκεί και περίμενα την αστυνομία ώσπου μετά από λίγα λεπτά ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ».

Στην απομόνωση η 39χρονη φόνισσα

Σε κελί απομόνωσης βρίσκεται η 39χρονη φόνισσα της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 24 Ιανουαρίου βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς είναι ανεμβολίαστη.

Επίσης έχει επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει άμεσα εξεταστεί από ψυχολόγο, χωρίς όμως να της έχει χορηγηθεί κάποια αγωγή.

Τη Δευτέρα (29/01/2024) αναμένεται να κάνει rapid test και στη συνέχεια να μπει σε θάλαμο στις φυλακές, ενώ θα ξεκινήσουν και τα επισκεπτήρια, όπως προβλέπει ο νόμος.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom