Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Φρίκη στη Θεσ/κη: Την βίαζε και την φωτογράφιζε γυμνή από τα επτά της χρόνια


Εφιαλτικές στιγμές φέρεται πως ζούσε στα χέρια ενός οικογενειακού φίλου ένα ανήλικο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας που συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης της Ανακρίτριας έπειτα από καταγγελία που έγινε ύστερα από περίπου 15 χρόνια, είχε το κορίτσι υπό την επίβλεψή του, καθότι οικογενειακός φίλος και το φωτογράφιζε γυμνό, ενώ το είχε βιάσει και μάλιστα κατ’ επανάληψη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, το μαρτύριο του παιδιού είχε ξεκινήσει από το 2006, με τις φρικιαστικές πράξεις να τελούνται τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Καβάλα, ενώ το 2010 εκβίαζε το κορίτσι να υποκύψει στις ορέξεις του. 

Συγκεκριμένα, της έδειχνε τις φωτογραφίες που είχε στον υπολογιστή του και την απειλούσε ότι θα τις διοχετεύσει στο διαδίκτυο.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και πορνογραφία ανηλίκου, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση και μετά την έκδοση του εντάλματος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom