Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας σε ρεματιά - Δίπλα βρέθηκε το όχημά του


Τραγωδία στο Ηράκλειο το Σάββατο, 29 Ιουλίου, καθώς ένας 55χρονος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 55χρονος, Αθηναίος στην καταγωγή, βρισκόταν στο Ηράκλειο προκειμένου να παρευρεθεί σε μία βάπτιση στο Αλάγνι. Ο ίδιος πήγε και γύρω στις 4 τα ξημερώματα έφυγε με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι όπου έμενε.

Το πρωί του Σαββάτου, οι συγγενείς του αντιλήφθηκαν ότι δεν είχε φτάσει ποτέ στο σπίτι και άρχισαν να τον αναζητούν χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Τελικά στις 14:30 το μεσημέρι ειδοποίησαν το 112 (αριθμός έκτακτης ανάγκης) και δήλωσαν την εξαφάνισή του. Λίγη ώρα αργότερα, ο 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ρεματιά σε δρόμο του Σκαλανίου Ηρακλείου ενώ δίπλα του βρέθηκε και το αυτοκίνητό του.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα και 8 άντρες της 3ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, έχουν ξεκινήσει οι έρευνες από την αστυνομία για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για τροχαίο δυστύχημα.

Όπως έχουν δείξει τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, ο 55χρονος φαίνεται για κάποιον λόγο την ώρα που οδηγούσε στον δρόμο αυτό να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέφτει στη ρεματιά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom