Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο πόλο η Ουγγαρία - Η Εθνική μας έχασε στα πέναλτι 4 - 3, 10 - 10 ο κανονικός αγώνας


Η Εθνική πόλο αντιμετώπισε την Ουγγαρία στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, όπου τα έδωσε όλα για να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφή του κόσμου, αλλά δυστυχώς έχασε στα πέναλτι.

Ο κανονικός αγώνας έληξε 10 - 10, αν και η Εθνική μας είχε την ευκαιρία να σκοράρει στα τελευταία δευτερόλεπτα, όπως και η Ουγγαρία, έτσι ο παγκόσμιος τίτλος κρίθηκε στα πέναλτι..., όπου στα 5 πρώτα πέναλτι οι δύο ομάδες έχασαν από τρία και το θρίλερ συνεχίστηκε με την Ουγγαρία να είναι πιο εύστοχη 4 - 3 τελικά και να χρείζεται παγκόσμια πρωταθλήτρια και την Εθνική μας να κατακτά το αργυρό μετάλλιο!!!

Σε έναν τελικό θρίλερ η Ουγγαρία νίκησε την Ελλάδα με 14 - 13 στα πέναλτι (κ. αγ. 10 - 10) και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τα πέναλτι
Βάργκα Απόκρουση Ζερδεβά
Φουντούλης Απόκρουση Βόγκελ
Βάμος 0-1
Παπαναστασίου 1-1
Ζάλανκι 1-2
Γκιουβέτσης Απόκρουση Βόγκελ
Γιάνσικ Δοκάρι
Αργυρόπουλος Απόκρουη Βόγκελ
Φέκετε Απόκρουση Ζερδεβά
Γενηδουνιάς 2-2
Βάργκα 2-3
Φουντούλης 3-3
Βάμος 3-4
Παπαναστασίου Απόκρουση Βόγκελ

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 3-2,3-3.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 4, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 2, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Αλαφραγκής, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Γκίλλας, Τζωρτζάτος.

Ουγγαρία (Ζολτ Βάργκα): Λεβάι, Άνγκιαλ, Μάνχερτς 3, Πολ, Βάμος 2, Νάγκι, Ζάλανκι 3, Φέκετε 1, Νέμετ, Βάργκα, Γιάνσικ 1, Μόλναρ, Βόγκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom