Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα - Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί


Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα (27/7) στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών και τη σύλληψη ενός Γεωργιανού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 2:15 τα ξημερώματα, πλήρωμα ενός περιπολικού εντόπισε ένα όχημα να κινείται ανάποδα στην οδό Πιπίνου. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, αυτός όμως δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, στην οποία συμμετείχαν και άλλες δυνάμεις της αστυνομίας που ήρθαν για ενίσχυση.

Στην συνέχεια, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., στην συμβολή των οδών Λέσβου και Πόρου στην Κυψέλη, ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να εμβολίσει μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ, που συμμετείχε στην καταδίωξη.

Ο αστυνομικός που οδηγούσε την μηχανή κατάφερε με ελιγμό που έκανε να αποφύγει το όχημα, αλλά αυτή ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ίδιος και ο συνάδελφος του που ήταν μαζί του.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Στην συνέχεια το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε παρκαρισμένο στην συμβολή των οδών Σικύνου και Ορίωνος, όπου μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό του και τον συνέλαβαν ύστερα από πεζή καταδίωξη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για ένα 45χρονο αλλοδαπό από την Γεωργία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom