Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Κατερίνη: Με φριχτό τρόπο πέθανε η 38χρονη Βέρα - «Ολική απανθράκωση» η αιτία θανάτου


Εισέπνευσε καπνό, έχασε τις αισθήσεις της και αμέσως μετά το αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί πλήρως, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Φριχτό θάνατο βρήκε η 38χρονη Βέρα από την Κατερίνη, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητό της μετά από φωτιά που προκλήθηκε στο όχημα, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ως αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών, καταγράφεται η «ολική απανθράκωση» λόγω της πυρκαγιάς που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή, Ελένη Ζαγγελίδου, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η 38χρονη φαίνεται ότι εισέπνευσε λίγο καπνό, έχασε τις αισθήσεις της και αμέσως μετά το αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί πλήρως και να βρει φριχτό θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο μετά τις 19:00 και η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών, κινούνταν με το αμάξι της επί της οδού Φαρμάκη με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο της Κατερίνης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή προκλήθηκε ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή την ώρα που κάποιοι περαστικοί προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες. Λίγη ώρα μετά, στο σημείο έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν την πυρκαγιά αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

«Πάει το παιδί μου» είπε ο πατέρας της 38χρονης όταν έμαθε τι συνέβη

Όπως είπε ο πατέρας της 38χρονης στο protothema.gr, το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει πρόσφατα κάποια βλάβη και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως η Βέρα κάηκε ζωντανή μέσα σε λίγα λεπτά.

«Είναι εκεί οι πυροσβέστες και το ελέγχουν. Δεν γνωρίζουν τι έγινε. Εγώ δεν είχα ακούσει να έχει κάτι το αμάξι. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη. Μόνο ο Θεός και αυτή ξέρουν τι έγινε. Έφυγε για δουλειά και έγινε αυτό το πράγμα. Πήγα εκεί να δω και την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. ''Πάει το παιδί μου'', είπα», είπε ο κ. Γιάννης ο οποίος περιμένει με αγωνία το πόρισμα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής για να μάθει πως πήρε φωτιά το αυτοκίνητο και γιατί εγκλωβίστηκε η κόρη του αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Στράτος Λούβαρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom