Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Πυρκαγιά στο Ηράκλειο: Στις φλόγες το πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» (βίντεο)


Φωτιά εκδηλώθηκε τη νύχτα στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Νέα Κρήτη με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου της εφημερίδας και επεκτάθηκε γρήγορα στην οροφή του κτηρίου λόγω των εύφλεκτων υλικών ωστόσο με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής και τη συνδρομή της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε γρήγορα και με ασφάλεια.

Η εκδήλωση της φωτιάς σημειώθηκε περίπου στη 01:43 (ξημερώματα).

Στο σημείο έφτασε αμέσως η Πυροσβεστική που επιχείρησε με 7 οχήματα, 18 άνδρες και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα της ομάδας Σ.μη.Ε.Α «ΙΚΑΡΟΣ».

Την περιοχή απέκλεισε άμεσα η αστυνομία ενώ στο σημείο βρέθηκε για προληπτικούς λόγους και μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Η φωτιά γρήγορα περιορίστηκε σε συγκεκριμένο σημείο του πιεστηρίου πιεστηρίου και δεν υπέστησαν ζημιές άλλοι χώροι των εγκαταστάσεων της εφημερίδας και του Ομίλου της Κρήτη TV στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου.

Από την εκδήλωση της φωτιάς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ευτυχώς καθώς το συμβάν σημειώθηκε μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης του σημερινού φύλλου της εφημερίδας και της εκτύπωσής του και δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις.

Άνδρας σε παρακείμενη επιχείρηση ανέφερε αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν άμεσα με τη χορήγηση οξυγόνου από την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που βρισκόταν επί τόπου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Ομίλου της Κρήτη TV με επαγγελματισμό όπως έχουν επιδείξει τόσα χρόνια στον χώρο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης θα εξακολουθήσουν να ενημερώνουν τους Κρητικούς ακόμη και μέσα από κάθε δυσκολία.

https://www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom