Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

«Άσβεστη» η προκλητική συμπεριφορά του Μητσοτάκη: Τώρα βλέπει και «καλύτερη οργάνωση» στις φωτιές! (βίντεο)


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που η χώρα φλέγεται και με νέες φωτιές από τη Μαγνησία μέχρι τη Λαμία, συνεχίζονται οι πυρκαγιές στη Ρόδο και στην Κέρκυρα, έχουν χάσει τη ζωή τους τους δύο χειριστές καναντέρ στην Κάρυστο και βρέθηκε απανθρακωμένος ένας κτηνοτρόφος στην ίδια περιοχή, συνεχίζει να προκαλεί και να αυτοθαυμάζεται. 

Μετά την τοποθέτηση Μητσοτάκη ακολούθησαν οι θάνατοι δύο ακόμα ανθρώπων στην πυρκαγιά στη Μαγνησία.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί ήδη και η κυβέρνηση κάνει σαν μην καταλαβαίνει το μέγεθος των καταστροφών, αλλά και τις εγκληματικές ευθύνες που έχει στη μειωμένη πυροπροστασία και στις ελλείψεις στην Πυροσβεστική. 

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, από τη Βουλή, δεν είδε τίποτα από τις κυβερνητικές ευθύνες, ούτε για τα μάτια του κόσμου! 

Ιδού τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού έκανε αναφορά στον χαμό των δύο χειριστών του καναντέρ, αποδίδοντας τα πάντα στην κλιματική αλλαγή: 

«Το κράτος είναι στην πρώτη γραμμή, όχι χωρίς αδυναμίες αλλά με καλύτερη οργάνωση και περισσότερα μέσα στην διάθεσή του. Παρούσα και στην πρώτη γραμμή θα είναι και η πολιτεία για όλες τις επόμενες δύσκολες ημέρες»


«Γι’ αυτό», συμπλήρωσε, «ζητώ από όλους απόλυτη επιφυλακή. Η κλιματική κρίση ήρθε για να μείνει και στην άμυνα απέναντι της πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το κράτος. Συμπαραστάτες ωστόσο πρέπει να συνεχίσουν να είναι τόσο η τοπική αυτοδιοίκηση, οι εθελοντές και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά με την ατομική τους συμπεριφορά».


https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom