Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Νέα… κατάρρευση στο πάρκινγκ στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ταύρου! - Φάνηκε η όχθη του Ιλισού! (φωτο & βίντεο)

Η υπόγεια διαδρομή θα δείξει τι έφταιξε

Δεν… σταματά να πέφτει το οδόστρωμα στο υπαίθριο πάρκινγκ στην Καλλιθέα - Αποκλεισμένος ο χώρος για να μην κινδυνεύσει κανείς - Μετά την κατάρρευση έχει…
εμφανιστεί η κοίτη του ποταμού Ιλισσού - Συνεργείο της Πολιτικής Προστασίας θα περπατήσει υπόγεια για να φτάσει στο σημείο και να αξιολογήσει την κατάσταση

Οι εικόνες από την κατάρρευση του οδοστρώματος στο υπαίθριο πάρκινγκ απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ «Ταύρος – Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι σοκαριστικές. Ο χώρος έχει αποκλειστεί προκειμένου να μην τραυματιστεί κάποιος.
Ένα νέο video που δημοσιεύει το kallitheaonline.gr, δείχνει τη στιγμή που κομμάτι από την άσφαλτο πέφτει μέσα στη… τρύπα που άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής (11.05.2018) και παρέσυρε τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα.

Δείτε τη στιγμή της νέας κατάρρευσης στην Καλλιθέα

Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο πόσο έχει προχωρήσει η διάβρωση του εδάφους. Στο σημείο, όπως είπε και μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Καρναβός, βρίσκεται ήδη συνεργείο του ΙΓΜΕ. Οι άνθρωποι του Ινστιτούτου Γεωλογικών Ερευνών θα εξετάσουν τα δεδομένα.
Οι πρώτες εικόνες από την κατάρρευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom