Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Ζάκυνθος: Στυγερή δολοφονία 78χρονου μέσα στο αυτοκίνητό του!


Η δολοφονία του συνταξιούχου ταχυδρόμου σημειώθηκε στις Βολίμες Ζακύνθου - Οι εκτελεστές τον σκότωσαν στη θέση του οδηγού με ένα κυνηγετικό όπλο - Σκληρές εικόνες
στο αυτοκίνητο με τον 78χρονο νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος - Το θύμα έβαλε τα χέρια στο πρόσωπο για να αμυνθεί - Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής - Στενοί συγγενείς του θύματος καταθέτουν στην αστυνομία που ψάχνει τους δράστες

Η Ζάκυνθος συγκλονίζεται από τη στυγερή δολοφονία που αποκαλύφθηκε το πρωί. Στην περιοχή Βολίμες, βρέθηκε νεκρός ένας 78χρονος συνταξιούχος ταχυδρόμος μέσα στο αυτοκίνητό του. Την αστυνομία ειδοποίησε περαστικός που κοίταξε μέσα στο όχημα και πάγωσε. Στη θέση του οδηγού, βρισκόταν νεκρός ο άτυχος άντρας μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η περιοχή αποκλείστηκε γρήγορα από αστυνομικούς ενώ στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε τα πυρά από κοντινή απόσταση και προσπάθησε να προστατευτεί με τα χέρια του.

Οι άγνωστοι δράστες τον πλησίασαν με κυνηγετικό όπλο και τον σκότωσαν. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα έφερε σκάγια στο αριστερό ημιθωράκιο και στο αριστερό του μάγουλο. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως υπήρχαν αμυντικά τραύματα στην παλάμη του, που έβαλε για να προστατευτεί.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε μια προσπάθεια να μαζέψει στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες. Όπως φαίνεται οι δολοφόνοι του άτυχου συνταξιούχου, είχαν στήσει ενέδρα θανάτου και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία. Αυτή τους δόθηκε όπως φαίνεται, όταν ο 78χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο σε ένα σημείο που δεν υπήρχε κίνηση. Ο εκτελεστής ή οι εκτελεστές τον πλησίασαν και τον σκότωσαν. Αμέσως μετά έφυγαν από την περιοχή στις Βολίμες Ζακύνθου και τον άφησαν νεκρό.

Το φοβερό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικος της περιοχής πέρασε μπροστά από το αυτοκίνητο και είδε τις σκληρές εικόνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από εκείνον και όχι νωρίτερα. Κανείς στην περιοχή δεν κατάλαβε τίποτα την ώρα του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το αυτοκίνητο του θύματος ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην Επαρχιακή Οδό προς τις Βολίμες. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Αστυνομικοί έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: