Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Οι «φαμίλιες» με τα ναρκωτικά στο Μενίδι - Το σατανικό κόλπο και η 70χρονη αρχηγός


Οικογένειες Ρομά στα πρότυπα της Μαφίας του “Κορλεόνε”, είχαν δημιουργήσει “Φαμίλιες” στο Μενίδι μετατρέποντας την περιοχή σε σούπερ μάρκετ... ναρκωτικών, διαβιώνοντας από το εμπόριο του θανάτου σαν
βασιλιάδες, έχοντας ακόμα και τηλεοράσεις πλάσμα στην τουαλέτα για να έχουν συντροφιά τις... μοναχικές στιγμές.

Μάλιστα στην μια “φαμίλια” που εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, αρχηγός φέρεται η 70χρονη γιαγιά, η οποία μάλιστα φορώντας τα παραδοσιακά φαρδιά φουστάνια των Ρομά έκρυβε ποσότητες ηρωίνης που τις πουλούσαν στην χονδρική.

Ήταν ένα σατανικό κόλπο, καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα έκρυβε τις ποσότητες των ναρκωτικών στα εσώρουχα της, προκειμένου να μην κινεί τις υποψίες των Αστυνομικών, οι οποίοι δεν ήταν δυνατόν να φανταστούν πως η 70χρονη γυναίκα ήταν σημαντικό στέλεχος της οικογενειακής μαφίας των ναρκωτικών.

Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής δεν ήταν δυνατόν να πιστέψουν πως η γερόντισσα που έβγαινε από το πολυτελέστατο σπίτι στο Μενίδι με τις “Πόρσε Καγιέν” παρκαρισμένες στο υπόστεγο, ήταν τελικά το “βαποράκι” της ηρωίνης και μάλιστα όχι μικροποσότητων, αλλά μερικών κιλών της σκόνης του θανάτου, κάθε φορά.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για την δραστηριότητα των δυο οικογενειών Ρομά, που στην κυριολεξία θησαύριζαν από το εμπόριο ηρωίνης και μάλιστα το χονδρεμπόριο, καθώς προμήθευαν με μεγάλες ποσότητες ηρωίνης διακινητές του κέντρου των Αθηνών.

Πολυτελής ζωή
Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και στενές παρακολουθήσεις, οι έμπειροι Αστυνομικοί της Δίωξης άρχισαν να διαπιστώνουν πως το χονδρεμπόριο ηρωίνης, ουσιαστικά το είχαν στα χέρια τους δυο οικογένειες Ρομά, γονείς, παιδιά, γιαγιάδες, παππούδες, οι οποίοι μάλιστα ζούσαν πολυτελή ζωή σε σπίτια που θύμιζαν εξοχικές βίλες σε κάποιο ακριβό νησί των Κυκλάδων.

Παράλληλα, κυκλοφορούσαν με πολυτελή αυτοκίνητα και ξόδευαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στις νυχτερινές τους εξόδους, σε γνωστά μπουζουξίδικα της Αττικής.

Συνολικά συνελήφθησαν 11 άτομα, όλοι μεταξύ τους συγγενείς και μάλιστα πρώτου βαθμού, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: “… Ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,016 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 113 ναρκωτικά δισκία, δύο αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 20.720 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 585 δολαρίων Η.Π.Α, τρείς 3 καραμπίνες, ένα πιστόλι και ένα πιστόλι κρότου, διακόσια φυσίγγια, πέντε ζυγαριές, δεκαεπτά συσκευές κινητών τηλεφώνων και ενα πλήρες σύστημα καταγραφής κλειστού κυκλώματος αποτελούμενο από πέντε κάμερες”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom