Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Κύκλωμα αντικαρκινικών φαρμάκων: «Με εκβίαζαν» υποστήριξε η παθολόγος από το «Λαϊκό» (βίντεο)


Στην ανακρίτρια διαφθοράς οδηγήθηκε σήμερα η 44χρονη παθολόγος που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα. Η γιατρός, που εργαζόταν στο
Λαϊκό νοσοκομείο είχε εξαφανιστεί από τις 8 Μαΐου και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (23.05.2018) στο σπίτι της στο Παγκράτι.

Η 44χρονη γιατρός φέρεται να παραδέχτηκε την εμπλοκή της στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα. Υποστήριξε όμως στην ανακρίτρια, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha, πως την απειλούσαν και την εκβίαζαν. Το κουβάρι για την εμπλοκή της είχε αρχίσει να ξετυλίγεται μετά από έρευνα της προϊσταμένης της στο Λαϊκό.

«Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου» φέρεται να είπε η κατηγορούμενη γιατρός στην ανακρίτρια. Αν και δεν αποκάλυψε ποιος την εκβίαζε και την απειλούσε, άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει ένα μεγαλύτερο, διεθνές, κύκλωμα.

Συνταγογράφησε 83 συνταγές με αντικαρκινικά φάρμακα


Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 44χρονης γιατρού, η κατηγορούμενη παραδέχτηκε ότι συνταγογράφησε 83 συνταγές αντικαρκινικών φαρμάκων σε μη δικαιούχους. Ωστόσο, υποστήριξε ότι το έκανε γιατί την απειλούσε και την εκβίαζε πρόσωπο, το οποίο δεν κατονόμασε και το οποίο δεν είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη μαφία του φαρμάκου.

«Οι πράξεις της είχαν ως αιτία όχι τον χρηματισμό της, αλλά πολύ σοβαρές απειλές που δεχόταν κατά της ζωής της και κατά της ζωής του συζύγου της από άτομο άγνωστο στην ίδια», τόνισε ο δικηγόρος της 44χρονης.

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της, η γιατρός συναντούσε το πρόσωπο που την εκβίαζε κάτω από το ιατρείο της και πάντα σε δημόσιους χώρους. «Την απειλούσε, την εκβίαζε και την υποχρέωνε να του χορηγεί συνταγές, τις οποίες η ίδια δεν γνώριζε πως τις χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο άτομο», τόνισε ο δικηγόρος.

Η 44χρονη γιατρός κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτη σε βαθμό κακουργήματος. Είχε εξαφανιστεί στις 8 Μαΐου όταν η προϊσταμένη της ανακάλυψε ότι συνταγογραφούσε παράνομα φάρμακα. Συνελήφθη στις 23 Μαΐου, στο σπίτι της στο Παγκράτι.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom