Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Σύρος: Συγκλονίζει ο θάνατος δημοτικού υπαλλήλου - Τον σκότωσαν στο ξύλο στο κέντρο της Αθήνας!


Σοκ στο νησί! Πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό 38χρονος Συριανός στην ΑθήναΘύμα άνανδρης επίθεσης έπεσε ένας 38χρονος Συριανός, καθώς άγνωστοι τού έστησαν ενέδρα.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται πιθανότατα η ομαδική επίθεση.

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» ένας 38χρονος Συριανός που κατοικούσε μόνιμα στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 38χρονος είχε μεταβεί στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο κέντρο της Αθήνας, στον οδό Όθωνος από άγνωστους που του έστησαν ενέδρα, τον χτύπησαν αλύπητα και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.

Οι πληροφορίες του Cyclades24.gr, για το τραγικό συμβάν είναι ακόμη συγκεχυμένες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση ως πολυτραυματίας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε…

Αν όντως τα δεδομένα είναι έτσι όπως αναφέρθηκαν παραπάνω, τότε ο άτυχος 38χρομος έπεσε θύμα άγριας δολοφονικής επίθεσης, κάτι το οποίο θα ξεκαθαριστεί στη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το θύμα εργαζόταν στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με στοιχεία από την ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Δ/νση Αθηνών), ο 38χρονος βρέθηκε την Τρίτη άγρια ξυλοκοπημένος στην οδό Όθωνος (δεν έχει διευκρινιστεί αν το περιστατικό έγινε επί του δρόμου ή σε κάποια οίκημα), πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος, καθώς δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων, η οποία με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις αποτελούνταν από τουλάχιστον τέσσερα με πέντε άτομα.

Οι δράστες, αφού ξυλοκόπησαν μανιωδώς τον 38χρονο, στοιχείο που αποδεικνύει ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν, τον εγκατέλειψαν αβοήθητο και τράπηκαν σε φυγή. Προφανώς, κάποιος περαστικός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και το θύμα της επίθεσης παρελήφθη από ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» βαριά τραυματισμένο σχεδόν σε όλο του το σώμα, αλλά και στο πρόσωπο.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, αφού παρουσίαζε πολλαπλές βλάβες, ενώ υπέστη και καρδιακό επεισόδιο, μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των άλλων, στο σώμα του θύματος υπήρχαν σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως από μαχαίρι.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία και νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί στο άψυχο σώμα του 38χρονου, κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη.

Τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού σκληρής βίας που οδήγησε στο θάνατο του άτυχου άνδρα, διερευνούν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες συλλέγουν στοιχεία για το στυγερό έγκλημα. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το συμβάν, πολλοί είναι αυτοί που το συνδέουν με υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Ο 38χρονος εργαζόταν στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης. To cyclades24, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
https://cyclades24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom