Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΣΟΚ στη Ζάκυνθο: Τον συνταξιούχο ταχυδρόμο τον σκότωσε ο γιος του γιατί τον κακοποιούσε σεξουαλικά!


Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη της κακοποίησης παιδιών από τους γονείς τους στην Λέρο μια νεα υπόθεση συγκλονίζει το πανελλήνιο - Ο 26χρονος γιος του ταχυδρόμου τον σκότωσε γιατί όπως υποστηρίζει κακοποιούσε
σεξουαλικά τον ίδιο και τα ανήλικα αδέρφια του - Ο δράστης έπεσε σε αντιφάσεις και ομολογησε - Εντύπωση είχε προκαλέσει στους αστυνομικούς ότι ούτε ο ίδιος ούτε η μητέρα του πήγαν στην κηδεία του θύματος

Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την δολοφονία του συνταξιούχου ταχυδρόμου στην Ζάκυνθο! Σύμφωνα με πληροφορίες τον σκότωσε ο ίδιος του ο γιος και μάλιστα ομολόγησε την πράξη του.

Όμως, πίσω από αυτή την εξέλιξη κρύβονται ακόμα πιο σκοτεινές πτυχές και γεγονότα που εξελίσσονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού. Ο δράστης, ο 26χρονος γιος του 70χρονου θύματος ομολόγησε σύμφωνα με πληροφορίες ότι τον σκότωσε γιατί κακοποιούσε εκείνον όσο και τα δυο ανήλικα αδέρφια του!

Σύμφωνα με το imerazante.gr ο 26χρονος είναι γιος του συνταξιούχου ταχυδρόμου από το δεύτερο γάμο του με την αλβανικής καταγωγής γυναίκα του, ο οποίος μετά τις ανακρίσεις και τη συλλογή στοιχείων από την Αστυνομία ομολόγησε την πράξη του.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, προέβη στην δολοφονία του πατέρα του γιατί κακοποιούσε τον ίδιο αλλά και κυρίως τα δυο ανήλικα αδέρφια του σε καθημερινή βάση! Τόσο ο 26χρονος δράστης όσο και η μητέρα του, έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν πήγαν στην κηδεία του 70χρονου.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν αφού δεν βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι το όχημα βρισκόταν εν κινήσει όταν πυροβολήθηκε ο οδηγός.

Προσπαθώντας να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας διαπίστωσαν ότι το θύμα σταμάτησε οικειοθελώς, ίσως μάλιστα να είχε ραντεβού με τον μετέπειτα δολοφόνο του, καθώς το φορτηγάκι βρέθηκε σταματημένο στην άκρη του δρόμου.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, γιατί δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του στο παράθυρο του οδηγού. Γι’ αυτό έφερε τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρακα που προκάλεσαν τον θάνατό του.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom