Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στα Λιόσια (φωτο & βίντεο ντοκουμέντο)


Καρέ, καρέ η δράση των 8 κλεφτών στο κοσμηματοπωλείο στα Λιόσια - Άνοιξαν τα ρολά, ξήλωσαν τον συναγερμό και... άλλαξαν θέση στην κάμερα - Διέλυσαν το κατάστημα αρπάζοντας κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Με ένα φορτηγάκι οι οκτώ διαρρήκτες εισέβαλαν με κινηματογραφικό τρόπο το πρωί της Τρίτης σε κοσμηματοπωλείο στα Νέα Λιόσια, στην οδό Αναστασίου Μανάκη 24 αποσπώντας μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη δράση τους.
Οι δράστες έφτασαν στο κοσμηματοπωλείο στις 03:20 τα ξημερώματα. Κινήθηκαν αμέσως προς τα ρολά τα οποία κατάφεραν να ανοίξουν και να περάσουν στο εσωτερικό του καταστήματος.
Ο ένας από αυτούς “ξήλωσε” τον συναγερμό που είχε αρχίσει να ηχεί, ενώ ένας δεύτερος φαίνεται να κινείται προς την κάμερα του διπλανού καταστήματος που κατέγραφε τις κινήσεις τους.
Με τη βοήθεια ενός δεύτερου ο δράστης κατάφερε να στρέψει την κάμερα σε άλλο σημείο.
Οι διαρρήκτες στόχευσαν αρχικά στο χρηματοκιβώτιο. Παράλληλα όμως άρχισαν να σπάνε με τους λοστούς τη βιτρίνα και τις προθήκες του καταστήματος αρπάζοντας κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Οι δράστες κατάφεραν μέσα σε ελάχιστα λεπτά να αδειάσουν το ξκοσμηματοπωλείο και να εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα.Κοσμηματοπωλείο
Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom