Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ποιος "έφαγε" την όμορφη Φρειδερίκη στη Μάνδρα;

Η πρόσφατη σχέση της μετατράπηκε σε «εφιάλτη»
Δύο σφαίρες στο κεφάλι της πρώην συζύγου προέδρου ΠΑΕ!

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι οι αστυνομικοί του Τμήματος
Ανθρωποκτονιών την εν ψυχρώ δολοφονία της πρώην συζύγου του γνωστού επιχειρηματία και παράγοντα του ποδοσφαίρου Χρήστου Γιαλιά μπροστά στην πόρτα της μονοκατοικίας της, στην οδό Πλαστήρα στη Μάνδρα. 

Χθες τα ξημερώματα η 51χρονη Φρειδερίκη Καρζή δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι τη στιγμή που ήταν έτοιμη να ανοίξει την πόρτα.Ηταν παντρεμένη με τον Χρήστο Γιαλιά, αφεντικό των Τρικάλων έως τον Ιούνιο του 2017.

Η άτυχη γυναίκα είχε βγει για διασκέδαση το βράδυ μαζί με μια επιστήθια φίλη της, που κατοικεί σε κοντινή απόσταση. Μάλιστα, επέστρεψαν στα σπίτια τους λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητο της φίλης της, η οποία την άφησε έξω από την αυλή του σπιτιού της. Εκεί φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι θανάτου ο άγνωστος δολοφόνος, ο οποίος την πλησίασε μόλις έφτασε στην πόρτα. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε εκεί ακριβώς, πεσμένη ανάσκελα, με το κεφάλι μέσα σε λίμνη αίματος από τις σφαίρες που είχε δεχθεί από πιστόλι 9 χιλιοστών.

Πρόσωπο με πρόσωπο

Από τη θέση που βρέθηκε το άψυχο κορμί της και την εξέταση του χώρου, ο δράστης φαίνεται ότι συνομίλησε με την 51χρονη, πράγμα που κάνει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να εκτιμούν ότι γνωρίζονταν. Στη συνέχεια, και ενώ ήταν πρόσωπο με πρόσωπο, ο δολοφόνος την πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής στη δεξιά μετωπική χώρα, με αποτέλεσμα η Φρειδερίκη Καρζή να σωριαστεί αιμόφυρτη στο κεφαλόσκαλο, με το κεφάλι της στο ύψος της πόρτας. Στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν κλειδιά και ένα κινητό, όμως δεν βρέθηκε κοντά στο πτώμα κάποια γυναικεία τσάντα.

Τους πυροβολισμούς άκουσαν γείτονες, οι οποίοι όμως δεν έδωσαν σημασία, επειδή πίστεψαν ότι έσκασε κάποιο λάστιχο αυτοκινήτου ή ότι ο κρότος προερχόταν από εξάτμιση μηχανής. Ομως, λίγο πριν από τις 7 το πρωί περαστικοί είδαν το πτώμα της άτυχης 51χρονης πεσμένο μπροστά στην εξώπορτα της μονοκατοικίας και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έψαξαν το παρελθόν της Καρζή και διαπίστωσαν ότι ήταν παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία και ποδοσφαιρικό παράγοντα Χρήστο Γιαλιά, από τον οποίο είχε χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, αφού απέκτησαν δύο παιδιά.

Το τελευταίο διάστημα η 51χρονη συνδεόταν ερωτικά με έναν επιχειρηματία από την Τρίπολη, από τον οποίο όμως χώρισε όταν τα παιδιά της αντέδρασαν σε αυτόν τον δεσμό. Λέγεται ότι από τότε ο συγκεκριμένος άνθρωπος της έστελνε λουλούδια αλλά και απειλητικά σημειώματα, με αποτέλεσμα η 51χρονη να καταθέσει εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα.


Μόλις πληροφορήθηκε τη δολοφονία της, ο πρώην σύζυγος της 51χρονης έτρεξε αμέσως στο σπίτι φανερά συντετριμμένος, προσπαθώντας να μάθει τι συνέβη στη μητέρα των παιδιών του.

Ο Χρήστος Γιαλιάς θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες στη Μάνδρα, καθώς είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εισαγωγείς κρεάτων, ενώ διαθέτει φάρμα εκατοντάδων στρεμμάτων με πρότυπα προϊόντα και είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας ψητοπωλείων και κρεοπωλείων.
Από το 2015 έως και τον Ιούνιο του 2017 ήταν πρόεδρος στην ομάδα των Τρικάλων, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος και στην τοπική ομάδα ποδοσφαίρου στη Μάνδρα.

Ομως λόγω της αύξησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, το τελευταίο διάστημα αποτραβήχτηκε από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Στο παρελθόν ο κ. Γιαλιάς είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, καθώς σε έρευνα που είχε γίνει στη φάρμα του είχαν βρεθεί όπλα.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι τα είχαν οι ιδιωτικοί φρουροί του, επειδή εκείνη την εποχή είχε στο σπίτι του μεγάλο χρηματικό ποσό από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του και φοβόταν μήπως τον ληστέψουν.
http://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom