Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Σοκάρει η απολογία των γονιών - βιαστών της Λέρου: «Σταματούσαμε μόνο όταν έβαζαν τα κλάματα»! (βίντεο)


«Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας που έχει νοητική υστέρηση και την κόρη μας και το απολαμβάναμε» είπαν στην αστυνομία τα τέρατα της Λέρου- Φρικιαστικές λεπτομέρειες από τη δράση τους - Λύγισαν οι αστυνομικοί που τους ανέκριναν.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα ζούσαν επί χρόνια δύο ανήμπορα πλάσματα στη Λέρο: Όπως πλέον ξεκαθαρίζεται, θύματα των τεράτων της Λέρου ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγόρι, 24 ετών σήμερα με νοητική υστέρηση και η ηλικίας 13,5 ετών κόρη τους.

Ο μεγαλύτερος γιος, δεν άντεξε την κακοποίηση και έφυγε από το σπίτι, ενώ το μικρότερο παιδί, ένα αγόρι οκτώ ετών βρίσκεται πλέον στο σπίτι συγγενικού προσώπου. Πέρσι, ωστόσο, τόσο αυτό το παιδί, όσο και η αδελφή του είχαν νοσηλευθεί σε νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή.

Τα όσα είπαν στις προανακριτικές τους απολογίες στην αστυνομία έκαναν ακόμη και τους αστυνομικούς να λυγίσουν, από τα όσα άρρωστα και αποτρόπαια άκουγαν στις περιγραφές των τεράτων της Λέρου, που αμετανόητοι έλεγαν με φρικιαστικές λεπτομέρειες πως κακοποιούσαν τα παιδιά τους.

Τα όσα έχει καταθέσει μέχρι στιγμής το σατανικό ζευγάρι συγκλονίζουν αφού όπως χαρακτηριστικά είπαν στους αστυνομικούς: «Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν».

Από τα τέσσερα παιδιά ο 27χρονος γιος δεν άντεξε τους ξυλοδαρμούς και έφυγε από το σπίτι, ενώ ο 24χρονος γιος με το 13,5 ετών κορίτσι κακοποιούνταν και σεξουαλικά. Ενώ αρκετό ξύλο φαίνεται πως είχε φάει από τους δυο γονείς και ο 8χρονος γιος τους.

Το ανήλικο κοριτσάκι που από χθες βρίσκεται στο σπίτι της θείας του, μαζί με τον 8χρονο αδερφό της δεν έχει μιλήσει και κάθεται σιωπηλό βγάζοντας μουγκρητά, αρνούμενη να φάει και να πιεί, αφού αδυνατεί να πιστέψει πως ο εφιάλτης της τελείωσε.

Δείτε βίντεο από τη μεταγωγή των τεράτων της Λέρου στον εισαγγελέα στην Κω:


ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΡΟ ΠΟΥ  ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

Οι δυο γονείς-τέρατα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, της Κω ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και ακολούθως οδηγήθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Ωστόσο, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. Σύμφωνα με ασφαλείς  πληροφορίες δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom