Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Λέρος: Ο μεγάλος γιος της οικογένειας σπάει τη σιωπή του για τους βιασμούς και το ξύλο!


Ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε μέχρι τα 23 χρόνια του - Το μένος του ο πατέρας ξεσπούσε επίσης και στον άλλο γιο του που έχει νοητική υστέρηση - Για την σεξουαλική
κακοποίηση της αδερφής του λέει ότι το κορίτσι ντρεπόταν και δεν ήξερε σε ποιον να μιλήσει - Περιγράφει την μητέρα του ως ένα πρόσωπο φοβισμένο που "μόνο έκλαιγε"

Οι αποκαλύψεις για την φρικτή ζωή των παιδιών, της οικογένειας στη Λέρο, δεν έχουν τέλος. Το ίδιο και η οργή, για τα ανατριχιαστικά πράγματα που έρχονται στο φως κάθε μέρα. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live για τα όσα έζησε εκείνος, μέσα στο σπίτι κολαστήριο. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, εκείνος μαζί με τον αδερφό του που έχει νοητική υστέρηση, έτρωγαν το περισσότερο ξύλο από τον πατέρα τους.
«Το περισσότερο ξύλο το έτρωγα εγώ και ο αδερφός μου με την νοητική υστέρηση. Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι αυστηρότητα. Με χτυπούσε μπροστά στους φίλους μου και με τραβούσε για να πάω σπίτι. Τα τελευταία χρόνια σταμάτησε να με χτυπάει γιατί τον είχαν προειδοποιήσει άνθρωποι ότι θα τον πάνε στην αστυνομία…»
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, λέει ότι κάποια στιγμή, τον είχε χτυπήσει και με σίδερο στο κεφάλι.
«Στο σπίτι κουμάντο έκανε μόνο πατέρας μου. Μπορείς να τον πεις νευρικό, απότομο, συνέχεια στον τσαμπουκά. Μας χτυπούσε. Μέχρι τα 23 με χτυπούσε. Μου είχε ανοίξει το κεφάλι με σίδερο….»
Ο 27χρονος λέει ότι η μητέρα του είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια απόπειρα αυτοκτονίας.
«Μια ζωή φοβισμένη και στενοχωρημένη. Μόνο έκλαιγε. Ό,τι και να έγινε με την μητέρα μου, αυτός την είχε βάλει. Η μητέρα μου δε φταίει. Μόνο για το ότι ήξερε και δε μιλούσε…»
Για τη σεξουαλική κακοποίηση, ο μεγάλος αδερφός, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε.
«Εμένα δεν μου είχαν πει τίποτα τα παιδιά. Έπεσα από τα ουράνια όταν το έμαθα την Κυριακή… Ο αδερφός μου είχε κάποιες χειρονομίες από τον πατέρα μου παλαιότερα. Δεν πήγε το μυαλό μου».
Σε ερώτηση για το πότε ξεκίνησε ο πατέρας να κακοποιεί σεξουαλικά την αδερφή του, ο 27χρονος απάντησε ότι όπως έμαθε, αυτό συνέβαινε από τα 9 χρόνια της…
“Δεν ήξερε πού να μιλήσει το παιδί. Ντρεπόταν».
Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom