Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ανατριχίλα και αποτροπιασμός στη Λέρο! - Αποκαλύψεις για τους γονείς που κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους (βίντεο)


Μια κόλαση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ζούσαν δύο παιδάκια στη Λέρο, ένα 13χρονο κοριτσάκι κι ένα αγόρι 8 ετών - Μητέρα και πατέρας φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά
τουλάχιστον 4 χρόνια - Παραδέχτηκε τις φρικιαστικές πράξεις ο πατέρας, αρνείται ότι συμμετείχε η μάνα - «Κλειδί» το κοριτσάκι που αποκάλυψε τον σκοτεινό ρόλο της μητέρας της - Η επίσκεψη στο νοσοκομείο και το «άγχος» της μικρής - Τι δήλωσε ο Δήμαρχος της Λέρου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Εpsilon

Ανατριχίλα και αποτροπιασμός! Η υπόθεση προκαλεί οργή ακόμη και στους πιο ψύχραιμους. Ένα ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή στη Λέρο με την κατηγορία ότι βίαζε τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Κόλαση για τέσσερα χρόνια! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φρίκης

Ο πατέρας και η μητέρα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους. Η φρίκη αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της θείας των παιδιών.
Οι λεπτομέρειες της έτσι κι αλλιώς σοκαριστικής υπόθεσης προκαλούν φρίκη. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Epsilon οι γονείς φέρονται να βίαζαν τα ανήλικα παιδιά εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. Όπως αναφέρουν πηγές η μητέρα όχι μόνο ήξερε και δεν μιλούσε αλλά συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών…
Τα θύματα αυτής της εγκληματικής γονεϊκής συμπεριφοράς είναι ένα 13χρονο κορίτσι, ένα αγοράκι 8 ετών και ένα 17χρονο αγόρι με νοητική υστέρηση που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού. Το τέταρτο ενήλικο παιδί έχει εγκαταλείψει το σπίτι «δραπετεύοντας» από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.

Τι λέει ο Δήμαρχος Λέρου

Ο Δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας μιλώντας στην εκπομπή Live News αποκάλυψε κι άλλες πτυχές της ανατριχιαστικής υπόθεσης.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη την αστυνομία που κατάφερε να «δέσει» την υπόθεση. Ο πατέρας είναι υπάλληλος στο Ψυχιατρείο της Λέρου. Όπως είπε «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένα παιδί μάλιστα, το κοριτσάκι, το παρακολουθούσε ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητος.

Το παιδί σύμφωνα με τον Δήμαρχο είχε μεταβεί πριν από έναν χρόνο στο Παίδων για παρακολούθηση μαζί με τους γονείς. Η οικογένεια επέστρεψε με το παιδί στη Λέρο και έτσι υπέθεσαν ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο.
«Τον γνώριζα τον πατέρα αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» είπε ο Δήμαρχος, ο οποίος υποστήριξε ότι το κοριτσάκι παρουσίαζε ένα άγχος το οποίο προφασιζόταν ότι προκαλείται από το σχολείο και τα μαθήματα χωρίς να πει τίποτα άλλο, που θα δημιουργούσε υπόνοιες για όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας.

Καταπέλτης η μικρή και για τη μητέρα

Σύμφωνα με την εκπομπή ο πατέρας έχει ομολογήσει τις πράξεις τoυ, ωστόσο η μητέρα αρνείται ότι συμμετείχε στους βιασμούς. Όμως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η μικρή έχει κατηγορηματικά πει ότι και η μητέρα έπαιρνε μέρος στις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος των παιδιών…
Με πληροφορίες από Live New

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom