Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΛΑΜΙΑ: Ξαναζωντανεύει το φρικτό έγκλημα! - Στο εδώλιο ο φονιάς της Θώμης Κουμπούρα


Ήταν ένα έγκλημα το οποίο έκανε το πανελλήνιο να "παγώσει"! Η δολοφονία της Θώμης Κουμπούρας συνέβη στις 28 Δεκεμβρίου του 2016 και θα "ξαναζωντανέψει" την Τετάρτη (23.05.2018) μιας και ξεκινάει η δίκη στην Άμφισσα.

Η αδικοχαμένη Θώμη Κουμπούρα βρέθηκε άγρια σφαγμένη, με πάνω από 15 μαχαιριές, μέσα σε μία λίμνη αίματος στο διαμέρισμα της στην Λαμία. Η παιδοψυχίατρος βρέθηκε νεκρή από τον αδελφό της!
Λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη ο 40χρονος στο Κρίκελο Ευρυτανίας όπου κρυβόταν, μετά από αναρτήσεις που έκανε στο Facebook και τελικά ομολόγησε το έγκλημα. Οι δυο τους ήταν μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και είχαν έλθει κοντά.
Κανείς δεν ξέρει γιατί ο δράστης δολοφόνησε την Θώμη Κουμπούρα. Μάλιστα, ο δολοφόνος φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι ωθήθηκε στην πράξη αυτή καθώς έβλεπε ένα «δράκο, μεγάλο, πράσινο, ζωντανό» και άκουγε φωνές μέσα του πως πρέπει να τον σκοτώσει. «Η Θώμη δεν ήταν εκεί, η θεά μου ήταν στο μυαλό μου, μου έλεγε και αυτή να τον σκοτώσω τον δράκο γιατί αυτός δεν την άφηνε να κάνει παιδί» φέρεται να ανέφερε.

Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Ωστόσο, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο δολοφόνος έδρασε με δόλο και τον παραπέμπει για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
«Ο ανθρωποκτόνος σκοπός του εξάλλου προκύπτει αφενός από τα πολλαπλά χτυπήματα που επέφερε και το μέσο που χρησιμοποίησε, και αφετέρου από τα ζωτικής σημασίας όργανα της παθούσας τα οποία έπληξε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Επικίνδυνο άτομο με έντονη αντικοινωνικότητα»

Στο βούλευμα επίσης χαρακτηρίζεται επικίνδυνο άτομο με έντονη αντικοινωνικότητα.
«Από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης του και τον χωρίς ηθικές αναστολές τρόπο δράσης του εντός της οικίας του θύματος, το είδος των τραυμάτων και την ένταση με την οποία προκλήθηκαν, την ασήμαντη αφορμή που οδηγήθηκε στην πράξη αυτή και την άμεση φυγή του μετά την τέλεσή της, προκύπτει κατά την κρίση του Συμβουλίου, ότι αυτός εμφανίζει έντονη αντικοινωνικότητα και επικινδυνότητα, και είναι πολύ πιθανό αν αφεθεί ελεύθερος, να διαπράξει και άλλα όμοια εγκλήματα. Ως εκ τούτου, πρέπει να διατηρηθεί η ισχύς του με αριθμό εντάλματος […] προσωρινής κράτησης».
Η οικογένεια της Θώμης περιμένει με ανυπομονησία την εκδίκαση της υπόθεσης και την απόφαση της δικαιοσύνης προκειμένου να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Λαμιώτισσας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο τον σχετικό μας φάκελο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom