Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Θρίλερ στην Κάτω Βασιλική Αιτ/νίας με την εξαφάνιση 19χρονου Ολλανδού τουρίστα


Σε θρίλερ εξελίσσεται για την οικογένεια νεαρού Ολλανδικής καταγωγής, η βόλτα στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.

Ο νεαρός εθεάθη τελευταία φορά σε υψηλό σημείο βουνού της περιοχής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές. Στο σημείο έχει στηθεί επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του 19χρονου, στην οποία συμμετέχουν και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών.

Η οικογένεια των Ολλανδών, πραγματοποιούσε επίσκεψη στην περιοχή.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες μέχρι κι αυτή την ώρα για τον 19χρονο Ολλανδό ο οποίος εθεάθη τελευταία φορά στο όρος Βαράσοβα στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr,ο νεαρός  που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές, στις 8 το πρωί της Κυριακής μαζί με την οικογένεια του, κατευθύνθηκε για μια βόλτα στο βουνό. Δυο ώρες αργότερα, στις 10 πμ. ο παππούς του τον είδε με τα κιάλια να βρίσκεται σε ένα υψηλό και δύσκολο σημείο του. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό άρχισαν στις 4.30 το απόγευμα. Συμμετέχουν αστυνομία και πυροσβέστες από Ναύπακτο και Μεσολόγγι, η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Μαξ.

Με τη συνδρομή ιδιώτη βαρκάρη πραγματοποιήθηκαν και έρευνες από στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, όπως επίσης και πτήσεις απο ανεμοπτεριστές που γνωρίζουν καλά την περιοχή και το βουνό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για την τύχη του νεαρού τουρίστα.

Η επιχείρηση εντοπισμού του σε λίγη ώρα, θα σταματήσει καθώς θα πέσει το σκοτάδι και πρόκειται να συνεχιστεί με το πρώτο φως της ημέρας, αύριο Δευτέρα. Μάλιστα θα ζητηθεί στις έρευνες να συμμετάσχει και ελικόπτερο Super Puma.

Στην έρευνα για τον εντοπισμό του 19χρονου συμμετέχουν δεκαεπτά άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου και Μεσολογγίου με 5 οχήματα,ενώ συνδράμει και ο Μάξ, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.
http://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: