Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Διπλό «χτύπημα» ληστών με θύματα ταχυδρόμους σε Θεσσαλονίκη και Άρτα - Έπεσαν και πυροβολισμοί!


Στόχοι έγιναν ταχυδρόμοι σε Άρτα και Θεσσαλονίκη. Επεισοδιακή ληστεία με πυροβολισμούς στη Νικόπολη, έκλεψαν συντάξεις στην Άρτα.

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε το πρωί σε
υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, όπου δύο άγνωστοι «ψέκασαν» με σπρέι οδηγό των Ταχυδρομείων, αρπάζοντας το όχημα τύπου «βαν» που οδηγούσε και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο έπεσαν και πυροβολισμοί, όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία. Το όχημα των ΕΛΤΑ -που εκτιμάται ότι μετέφερε και χρήματα- βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Αστυνομικοί που το ερεύνησαν διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο. Ο 50χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

Θύμα κλοπής ταχυδρόμος και στην Άρτα – Πήραν τις συντάξεις και εξαφανίστηκαν

Σε εξέλιξη βρίσκεται και επιχείρηση της αστυνομίας στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 3 αγνώστων, οι οποίοι έσπασαν το παράθυρο από αυτοκίνητο ταχυδρόμου και άρπαξαν 20.500 ευρώ.

Το πρωί, ο ταχυδρόμος στάθμευσε για λίγο το αυτοκίνητο στο χωριό Άγιος Δημήτριος προκειμένου να παραδώσει σύνταξη σε μια ηλικιωμένη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι άγνωστοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, καθώς σήμερα είναι 1η του μήνα και γίνεται παράδοση συντάξεων σε ηλικιωμένους.

Μόλις ο ταχυδρόμος απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο, έσπασαν το παράθυρο, άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν με άλλο όχημα.

Η αστυνομία αξιοποιεί τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη των δραστών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ,
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom