Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο Παναιτωλικός νίκησε και την Κέρκυρα 1 - 0 (φωτο & βίντεο)

Ο Κυριακίδης στο 93' κράτησε τη νίκη

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο βροχερό Αγρίνιο τον ΑΟΚ Κέρκυρα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League 2017 - 2018.

Λιγοστός κόσμος στο γήπεδο,νερά σε πολλά σημεία του αγωνιστικού χώρου,όμως οι 22 ποδοσφαιριστές κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και παρουσίασαν ικανοποιητικό θέαμα(λαμβάνοντας υπ' όψην τις καιρικές συνθήκες),με πλούσιες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και εξαιρετικές.... τσουλήθρες!

Ο Παναιτωλικός ήθελε μία ακόμα νίκη για να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί των δύο προηγούμενων αγωνιστικών,ενώ οι νησιώτες ήθελαν έστω κι ένα βαθμό για να ξεφύγουν περισσότερους βαθμούς από τον Απόλλωνα που νωρίτερα είχε χάσει στην Ξάνθη.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε νικητή τον Παναιτωλικό με 1-0.

Μόλις στο 10' ο Παναιτωλικός έχασε τον Μάρκος Πάουλο,ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και στη θέση του πέρασε ο Βασιλούδης.

Στο πρώτο 15λεπτο ο Παναιτωλικός ήταν πιο πιεστικός και είχε "κατασκηνώσει" έξω από την περιοχή του Γιαννακόπουλου,χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη φάση.

Στη συνέχεια η Κέρκυρα όχι μόνο ισορρόπησε το παιχνίδι,αλλά βγήκε απειλητικά μπροστά δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Κυριακίδη,με καλύτερη αυτή στο 30' όταν σε δυνατό σουτ του Κρητικού, ο Κυριακίδης απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά...

Ακριβώς στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ:Εκτέλεση φάουλ,η μπάλα στην περιοχή της Κέρκυρας εντελώς άστοχη έξοδος από τον Γιαννακόπουλο,η πρώτη κεφαλιά από τον Μιχάι μία δεύτερη από τον Μπαρμπόσα και... 1-0! (δείτε το εδώ)


Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να μπαίνει φορτσάτος και να ψάχνει κι άλλο γκολ για να κλειδώσει το ματς.

Ομως η Κέρκυρα πολύ γρήγορα συνήλθε και βγήκε πάλι δυνατά μπροστά όπως και στο πρώτο μέρος απειλώντας με ισοφάριση.

Στο 59' μία αψιμαχία Μυτίδη-Κυριακίδη στοίχισε την κίτρινη κάρτα στον πορτιέρο του Παναιτωλικού.

Αμέσως μετά τα αίματα άναψαν και ο Μοράρ πήρε κι αυτός κίτρινη κάρτα για να δεχτεί τις έντονες παρατηρήσεις του Δέλλα....

Στο 65' εξαιρετικό σουτ του Μπαρμπόσα έδιωξε εντυπωσιακά ο Γιαννακόπουλος.

Τα λεπτά κυλούσαν με τους παίκτες των δύο ομάδων να μάχονται με πάθος και κάποια... νεύρα,με τις κίτρινες να βγαίνουν σωρηδόν από το τσεπάκι του διαιτητή!

Ο Παναιτωλικός κρατούσε το προβάδισμα,ενώ η Κέρκυρα δεν έπαψε στιγμή να ψάχνει τον βαθμό.

Στο 85' ο Ζορμπάς εκτέλεσε κόρνερ και καρδιοχτύπησε τους οπαδούς της παλιάς του ομάδας...και στη συνέχεια μαζί με τον Σπίνουλα και τον Μυτίδη το πάλεψαν,αλλά στο 93' ο Κυριακίδης είπε όχι και το 1-0 παρέμεινε....

Τέλος των τετράλεπτων καθυστερήσεων και  του αγώνα με τον Παναιτωλικό να πετυχαίνει τρίτη στη σειρά νίκη και να ξεφεύγει οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κοιτώντας ακόμα ψηλότερα!

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Σοάρες Άργκους, Μύγας, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο(10' λ.τ. Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ(88' Ιταμπέλ) , Χόρχε Ντίας, Μπαρμπόσα(79' Μπράβο).

Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου(73' λ.τ. Ζορμπάς), Παμλίδης(69' Μενσά), Σπίνουλας, Μυτίδης, Ρόλε(79' Γεωργακόπουλος), Γρομητσάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom