Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Κουκουλοφόροι: Θα ισοπεδώσουμε την Αθήνα για τον Γιαγτζόγλου,θα γίνουμε ο εφιάλτης σας - Κατάληψη τώρα στην "ΑΥΓΗ"

Γυαλιά, καρφιά καταστήματα στην Ερμού

Έσπασαν καταστήματα στην Ερμού για... αλληλεγγύη στον Κώστα Γιαγτζόγλου - Απαιτούν να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού ο κατηγορούμενος για την επίθεση στον Λ. Παπαδήμο

- Σάρωσαν ανενόχλητοι τα καταστήματα στην Ερμού και η Αστυνομία έπιασε... τουρίστες!

Ήταν λίγα λεπτά πριν τις δύο τα ξημερώματα όταν μια ομάδα περίπου 25 ατόμων που φορούσαν κουκούλες άρχισε να σπάει τζαμαρίες, βιτρίνες, καρέκλες και ό,τι υπήρχε μπροστά στα καταστήματα στην Ερμού στο ύψος της πλατείας Καπνικαρέας.
Στην περιοχή δεν υπήρχε παρά ένας άνδρας ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που δεν μπορούσε να κάτι κάτι παραπάνω από το να ενημερώσει την Αστυνομία.
Μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί οι “βάνδαλοι” είχαν προκαλέσει ζημιές σε περισσότερα από 10 καταστήματα όλων των ειδών.
Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ήρθε και η ανάληψη ευθύνης από αναρχικούς που κάνουν λόγο με ανάρτηση στο Indymedia για ενέργεια σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κώστα Γιαγτζόγλου που κατηγορείται για την επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο κατά του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.
Μάλιστα στο κείμενο υπάρχουν δυο ξεκάθαρες απειλές.
Το κύμα, λένε θα ισοπεδώσει την πόλη, και υπόσχονται πως θα γίνουν ο εφιάλτης όλων…
Η ανάρτηση  στο Indymedia:
επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπια δυναμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπασαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλου.
ΌΛΑ Η ΤΊΠΟΤΑ
ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΑΣ
https://www.newsit.gr/

Κατάληψη τώρα στην "ΑΥΓΗ"

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας για 4η μέρα Ντίνο Γιαγτζόγλου.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΩΡΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom