Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστίες από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για την επιτυχημένη εκδήλωση του 2ου ΕΠΑΛ (φωτο & βίντεο)


Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στην εξαιρετική και ποιοτική εκδήλωση του 2ου ΕΠΑΛ στις 23/02/2018 με τίτλο «Μοιραστείτε τις ομοιότητές μας, επευφημείστε τις διαφορές μας» συμμετείχε
για την παρουσίαση του έργου της, με την προβολή του βίντεο «Μια ανοιχτή αγκαλιά» και το τηλεοπτικό σποτ για τα Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.


Τονίστηκε ιδιαίτερα δια της εκπροσώπου της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής κ. Κολοβού Λαμπρινής ότι: «Εμείς ως ΕΛΕΠΑΠ ρίχνουμε γέφυρες επικοινωνίας, προσπαθώντας να σπάσουμε το φράγμα της απομόνωσης στοχεύοντας στην αλληλεπίδραση και αποδοχή».

Η Τ.Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου κ. Φλωρόπουλο Αθανάσιο, τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Ζέικου Αικατερίνη, κ. Παππά Αγγελική καθώς επίσης και τους μαθητές (δημιουργική ομάδα) που με την πραγματοποίηση της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι αποκόμισαν πολλά μηνύματα, για αλληλεγγύη και συμπαράσταση στα Άτομα με Αναπηρία.
Εκφράζει δε την επιθυμία της να έχει ανάλογες προσκλήσεις από όλα τα σχολεία της περιοχής μας με τέτοιες πρωτοβουλίες-εκδηλώσεις.
Για την Τ.Δ.Ε.

Ο Πρόεδρος                         Η Γραμματέας

Επαμεινώνδας Τάνταρος   Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια: