Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Της ξεφτίλας το ανάγνωσμα! Μάρδας: Πήρα επίδομα ενοικίου, αλλά ευχαρίστως το επιστρέφω!

Αφού ρε άνθρωπε μπορείς να τα επιστρέψεις πάει να πει πως δεν τα είχες ανάγκη! Τότε γιατί τα πήρες; Κι επίσης εκείνη την εποχή συμμετείχες στο οικονομικό επιτελείο που επεξεργάζονταν το τρίτο μνημόνιο.Γιατί άφησες να περάσει μία τόσο προνομιακή για την πάρτη σας διάταξη μαζί με τις περικοπές των μισθών και συντάξεων,τους πλειστηριασμούς και τόσα άλλα επώδυνα για τους πολίτες μέτρα;
Ζείδωρον

Επίδομα ενοικίου. Δύο λέξεις που έχουν εξελιχθεί στην… αιχμή του δόρατος της αντιπολίτευση, εναντίον της κυβέρνησης.

Η Ράνια Αντωνοπούλου ουσιαστικά παύθηκε από τα καθήκοντά της.

Μερικές ώρες αργότερα παραιτήθηκε και ο σύζυγός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Πλέον στο προσκήνιο βρίσκονται τρία ακόμη πρόσωπα με υπουργικό θώκο,που έγινε γνωστό πως πήραν το επίδομα ενοικίου.

Ένας εξ αυτών ο Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος πήρε θέση για το ζήτημα.
Ο Δημήτρης Μάρδας, με επίσημη δήλωσή του δεν το αρνείται. Ωστόσο στέκεται στην νομιμότητα και… προτίθεται να το επιστρέψει!!!!

Αναλυτικά η δήλωση που εξέδωσε ο Δημήτρης Μάρδας για το επίδομα ενοικίου:
«Για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το επίδομα ενοικίου των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών που ψηφίσθηκε από την Βουλή, θα ήθελα να δηλώσω ότι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια όφειλαν να ληφθούν υπόψη στην εφαρμογή της διάταξης και εφόσον κρίνεται σκόπιμο, να καταργηθεί η σχετική ρύθμιση.

Βέβαια σημειώνεται ότι η ισχύουσα διάταξη, αποσκοπούσε στην ισότιμη μεταχείριση και μόνον, ως προς την αποζημίωση ενοικίου, μεταξύ των εξωκοινοβουλευτικών μελών της κυβέρνησης εκτός Αττικής και των υπουργών – βουλευτών. Σημειώνεται επίσης, ότι και στην περίπτωση των βουλευτών αποδεκτών της επιδότησης ενοικίου, δεν ισχύουν εισοδηματικά ή περιουσιακά κριτήρια.

Τέλος, όπως κατ’ επανάληψη έχω τονίσει, όταν ένας νόμος στην εφαρμογή του κρίνεται ακατάλληλος, οφείλουμε να τον διορθώσουμε ή και να τον καταργήσουμε.

Ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός, από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2015, έλαβα την προβλεπόμενη από το νόμο επιδότηση ενοικίου, την οποία εύλογα προτίθεμαι να επιστρέψω«.

Διαβάστε κι αυτό:
Απάντηση του Δημήτρη Μάρδα για τα 80.000 του Λουξεμβούργου,αφού πρώτα τον κρέμασε στα μανταλάκια η Bild (βίντεο)

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Τωρα που πιαστηκες με την κλεμενη γιδα στην πλατη μας λες οτι θα επιστρεψεις και ευχαριστως μαλιστα τα κλοπιμαια ΟΥστ σποροι του
Ακη Τσοχατζοπουλυ ποα θα καθαριζατε την κοπρο του Αυγεια

Read more: Go to TOP and Bottom