Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Λαύριο: Δυστύχημα στα μεταλλεία! Μοτοσικλετιστής έκανε «βουτιά» θανάτου σε ανοιχτό πηγάδι

Ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από επιχείρηση της 1ης ΕΜΑΚ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (24.02.2018) στα παλιά μεταλλεία του Λαυρίου στην Καμάριζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ένας
μοτοσικλετιστής μπήκε στον χώρο προκειμένου να επιδοθεί σε διάφορες τεχνικές και επιδείξεις με την μηχανή, αφού το μέρος έχει πολύ χώμα.

Ωστόσο, πολλά πηγάδια και στοές είναι ακόμα ανοιχτά, από την εποχή που εκεί γινόταν μεγάλη εξόρυξη μετάλλων, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να πέσει μέσα σε ένα από αυτά.

Η κατάστασή του είναι σοβαρή, με πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι νεκρός, αφού δεν απαντά στις εκκλήσεις των πυροσβεστών που έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ λόγω του βάθους δεν είναι ορατός ο ίδιος, παρά μόνο η μηχανή του.

Μάλιστα η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή, που έχει κληθεί η ΕΜΑΚ, η οποία εγκατέστησε προβολείς, προκειμένου να ρίξει σχοινιά και να κατέβει στο πηγάδι.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
https://www.newsit.gr/

update:Νεκρός ανασύρθηκε έπειτα από επιχείρηση της 1ης ΕΜΑΚ ο οδηγός motocross που έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου σε πηγάδι βάθους 40 μέτρων στην περιοχή Καμάριζα του Λαυρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πάτο του πηγαδιού υπήρχε μισό μέτρο νερό, ενώ πάνω του είχαν πέσει χώματα και πέτρες λόγω της πρόσκρουσής του με τη μηχανή, στα πλαϊνά τοιχώματα του πηγαδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom