Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Προβλήματα στη Λάρισα από την κακοκαιρία: Πλημμυρισμένα σπίτια, κλειστά σχολεία και δρόμοι παγίδες (βίντεο)


Η κακοκαιρία χτυπάει και τη Λάρισα με τα προβλήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό ζευγαριού.

Προβλήματα από τη χιονόπτωση αλλά και την ισχυρή βροχή σημειώνονται σε περιοχές του νομού Λάρισας που χτυπάει η κακοκαιρία.
Αρκετό χιόνι έπεσε στα ορεινά του νομού Λάρισας, κυρίως στην περιοχή της Ελασσόνας, όπου δημιούργησε μικρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο Ελασσόνας θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας, όπως και τα νηπιαγωγεία σε Αιγάνη και Mελιβοία.
Νωρίς το πρωί, στη πόλη της Λάρισας έπεσε χιονόνερο, ενώ στα παράλια του δήμου Αγιάς, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε σε αντλήσεις υδάτων από σπίτια.

Επιχείρηση για απεγκλωβισμό ζευγαριού

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της πυροσβεστικής στην περιοχή της Βελίκα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροσβέστες κλήθηκαν στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν ένα ζευγάρι το σπίτι του οποίου παρουσιάζει εισροή υδάτων λόγω της κακοκαιρίας.
Εν τω μεταξύ, κινητοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, αυτήν την ώρα, καθώς έχει αναφερθεί ο εγκλωβισμός τριών οχημάτων στον παράδρομο της Εθνικής Οδού από Λάρισα προς Βόλο, στο ύψος του Μεγάλου Μοναστηρίου.

Χιόνια στα ορεινά του νομού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom