Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Φρίκη στην Πετρούπολη: Στραγγάλισαν το βρέφος πριν το πετάξουν στον κάδο


Φονικό όπλο έγινε ο ομφάλιος λώρος και ένα σχοινί και έκοψαν το νήμα της ζωής του βρέφους - Το μωρό δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά τη γέννησή του - Επι 10 ώρες ήταν πεταμένο στα σκουπίδια

Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Σουλτάνας Μαριάννου για το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη. Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση, το μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του.
Το βρέφος που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια δεν ήταν ούτε πρόωρο ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Πετρούπολη
Το παιδί πετάχτηκε στον κάδο 10 ώρες πριν το ανακαλύψει ένας ρακοσυλλέκτης ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμουδάκι του το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.
Ακόμα οι αρχές δεν έχουν ανακαλύψει ποιός στραγγάλισε το μωρό αλλά ψάχνουν κλινικές, νοσοκομεία ακόμα και ιδιωτικά ιατρεία για να μπορέσουν να βρουν την άκρη του νήματος.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom