Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ρε καλώς τα παιδιά! 3 ακόμα υπουργοί παίρνουν επίδομα ενοικίου, Φωτάκης, Σγουρίδης, Μάρδας (βίντεο)

Αυτοί οι καλοί άνθρωποι μας φόρτωσαν το τρίτο μνημόνιο για να μας εξαθλιώσουν,αλλά φρόντισαν ταυτόχρονα για το χιλιαρικάκι τους!

Μετά τη Ράνια Αντωνοπούλου τρεις ακόμα εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί της κυβέρνησης λάμβαναν το επίδομα ενοικίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ πρόκειται για τους:



Α)Κώστα Φωτάκη, αναπληρωτή υπουργό Παιδείας (Σεπτέμβριος 2015 έως σήμερα), ο οποίος είχε διατελέσει και αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού (Ιανουάριο 2015-Αυγουστο 2015), δηλαδή την πρώτη περίοδο των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έλαβε ένα κονδύλι 5.000 ευρώ ως επιδότηση ενοικίου.

Β)Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος είχε διατελέσει αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ (Ιανουάριος 2015-Αύγουστος 2015) και υφυπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 2015- Νοέμβριο 2016). ο κ.Μαρδας, στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, έκανε αίτηση και το έλαβε στις 25 Απριλίου 2016 και έτσι 8 μήνες αργότερα εγκρίθηκε η δαπάνη. Μάλιστα φέρεται να είναι και ένα από τα πρόσωπα πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίμαχη διάταξη.

Γ)Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος είχε διατελέσει υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Ιανουάριος 2015 -Ιούλιος 2015) και υφυπουργός Υποδομών (Σεπτέμβριος 2015-Φεβρουάριο 2016).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την επίμαχη διάταξη για τη χορήγηση επιδόματος στους εξωκονοβουλευτικούς υπουργούς, πέρασε στο μνημόνιο του 2015 ο Δημήτρης Μάρδας. Πάντως, η Νέα Δημοκρατία λέει ότι ενδεχομένως το επίδομα να το έπαιρναν 10 εξωκοινοβουλευτικοί.

Να είστε καλά "σύντροφοι"!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Kαι μετα ο ελεεινος Τσιπρας σου λεει οτι θα δημιουργησει εκεινες
τος προυποθεσεις για να επιστρεψουν στην Ελλαδα ολοι οι επιστημομονες
που εκπατριστηκαν τουτα τα χρονια της ρεμουλας του λαου και της
χωρας με πρωτεργατες αυτους που μας ειπαν οτι ηρθαν για να παταξουν τη διαφθορα Ρε λαμογια τι θα κανουν οι επιστημονες αμα γυρισουν Το μονο
που μπορουν να κανουν κι αν προφταινουν βεβαια ειναι να μετρανε τις
δικες σας κλεψιες

Read more: Go to TOP and Bottom