Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη 67χρονος για πορνογραφία ανηλίκων


Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 67χρονου, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης επικοινώνησε με ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και απέσπασε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε αλληλογραφία με τις εμπλεκόμενες εταιρείες και τους αρμόδιους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, ενώ προέκυψαν τα στοιχεία συνδρομητή που αντιστοιχούσαν στο σπίτι του κατηγορούμενου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 67χρονου, σε περιοχή της Αττικής, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα sim, μία κάρτα μνήμης τύπου micro sd και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom