Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Ένταση και χημικά πριν την ομιλία του «λαοφιλή» πρωθυπουργού στην Τρίπολη (φωτο & βίντεο)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε έξω από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Φωνές, συνθήματα και πανό στην «υποδοχή» του Πρωθυπουργού, έξω από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, από εκατοντάδες πολίτες από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση προς το Πνευματικό Κέντρο και οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να τους παρακάμψουν. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους διαδηλωτές.
Το κλίμα παραμένει τεταμένο, ενώ 150 μέτρα περίπου πριν τον χώρο της ομιλίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν το πλήθος.
Στο σημείο αναμένεται να φθάσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να πραγματοποιήσει προγραμματισμένη ομιλία, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Η προστιθέμενη αξία της Πελοποννήσου». 

Δείτε βίντεο από την ένταση στην Τρίπολη

Σύσκεψη Τσίπρα με υπουργούς

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας έχει σύσξεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Πελοπόννησο, τον Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, τον δήμαρχο Τρίπολης Δ. Παυλή και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μετά τη σύσκεψη, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία, στο πλαίσιο του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου.
Πληροφορίες – βίντεο από: arcadiaportalelefteriaonline
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: