Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ισόβια στον πυροσβέστη που σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του


της Εύας Παπαδάτου

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας ο 60χρονος πυροσβέστης που είχε συγκλονίσει την Ηγουμενίτσα τον περασμένο Απρίλιο, καθώς
πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε εν ψυχρώ τον φερόμενο ως εραστή της συζύγου του Αλέκο Κάμτσιο και τραυμάτισε την ίδια όταν τους έπιασε επ' αυτοφώρω μέσα σε αυτοκίνητο!

Χθες το μεσημέρι η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε, ύστερα από δέκα μέρες ακροαματικής διαδικασίας, με τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας να καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 12 ετών.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ξεχώρισε η κατάθεση της συζύγου του 48χρονου θύματος, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άντρα της, με τον οποίο -όπως είπε- ζούσε ευτυχισμένα και ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Το ίδιο αξίωσε και ο γιος του άτυχου εμπόρου, ο οποίος κατέθεσε ψυχολογικά φορτισμένος.

Διαζύγιο

Στη δική της κατάθεση η 48χρονη (σήμερα) σύζυγος του κατηγορουμένου υποστήριξε πως είχαν αποφασίσει από κοινού με τον δράστη να πάρουν διαζύγιο, αφού ο γάμος τους αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα. Το αντρόγυνο δεν κοιμόταν μαζί και ουσιαστικά είχε τυπικές σχέσεις, αφού μιλούσε μόνο για θέματα του σπιτιού και των παιδιών.

Το άγριο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου 2017 στο Λαδοχώρι, όταν ο πυροσβέστης ακολούθησε τη γυναίκα του, με την οποία έχουν δύο παιδιά (21 και 19 ετών σήμερα), επειδή είχε υποψίες ότι τον απατούσε με τον 48χρονο γείτονά τους Αλέκο Κάμτσιο, επίσης πατέρα δύο παιδιών (19 και 17 ετών).
Το γυμναστήριο Λαδοχωρίου, έξω από το οποίο έγινε το φονικό

Οι υποψίες του βγήκαν αληθινές όταν είδε το όχημά της να σταματά έξω από κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή του Λαδοχωρίου και λίγα λεπτά αργότερα να φτάνει στο σημείο και ο άτυχος 48χρονος έμπορος με το δικό του Ι.Χ.

Σε κατάσταση αμόκ ο 60χρονος πυροσβέστης πυροβόλησε πρώτα στο πόδι τη γυναίκα του και κατόπιν τον έμπορο - επίσης στο πόδι.

Παρά τα παρακάλια και τα ουρλιαχτά τρόμου των δύο θυμάτων, πλησίασε ακόμα πιο κοντά τον 48χρονο και τον πυροβόλησε στον θώρακα σκοτώνοντάς τον.

Κατόπιν παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας και τηλεφώνησε στην Αστυνομία ομολογώντας τι είχε κάνει. Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί, παραδόθηκε χωρίς καμία αντίσταση.

Ο πυροσβέστης είχε ισχυριστεί, μέσω του συνηγόρου του, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και πως για όλα έφταιγε η «κακιά στιγμή»!

http://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom