Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Μόνο σε μία νύχτα στην Αθήνα! Δολοφονία 25χρονου,δυναμίτης σε κατάστημα,έκρηξη σε ΑΤΜ,γκαζάκια σε τράπεζα και πάει λέγοντας

Η αστυνομία σταθερά διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών!!!

Προφανώς κάποιες λέξεις δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης!
Αστυνομεύω γράφει το λεξικό σημαίνει:επιτηρώ-ελέγχω μια περιοχή με αστυνομικές δυνάμεις που αποτρέπουν ή καταστέλλουν αξιόποινες πράξεις...

Κι όμως καθημερινά η εγκληματικότητα αυξάνεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου σε όλη την Ελλάδα.Εκτελέσεις εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου,αλλά και μέσα σε μπαρ γεμάτα κόσμο,ληστείες ακόμα και για πέντε ευρώ με βασανισμό των θυμάτων,αμέτρητες κλοπές,εκρήξεις σε ΑΤΜ,γκαζάκια και εμπρησμοί σπιτιών,καταστημάτων,αυτοκινήτων κλπ.

Η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο των αρχών και η ζωή του καθενός εξ' ημών είναι καθαρά θέμα τύχης.Να μην βρεθούμε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Ακόμα και οι ελάχιστες συλλήψεις κακοποιών που γίνονται είναι χωρίς αντίκρυσμα,αφού δεν πάνε φυλακή και ακόμα κι όταν πάνε αποφυλακίζονται άμεσα για λόγους αποσυμφόρησης των... σωφρονιστικών ιδρυμάτων!!!!

Διαβάστε παρακάτω όσα τρανταχτά συνέβησαν τη νύχτα που μας πέρασε μόνο στην Αθήνα:

Γκαζάκια σε τράπεζα στο Μοσχάτο
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη, στις 3:30 τα ξημερώματα, στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας, στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Νέα έκρηξη σε ΑΤΜ

Μια από τις σπείρες που ανατινάζουν μηχανήματα ΑΤΜ «χτύπησε» για ακόμη μια φορά, στην οδό Κειριάδων, στα Πετράλωνα.
Οι άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το μηχάνημα, στις 04:30, πιθανότατα με διοχέτευση αερίου, ενώ στη συνέχεια πήραν τις κασετίνες και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες.

Πέταξαν δυναμίτη μέσα στο κατάστημα υφασμάτων

Αυτή τη φορά οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο κατάστημα υφασμάτων επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης όπου φαίνεται ότι πέταξαν δυναμίτη.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα καταστρέφοντας σχεδόν ολοσχερώς το κατάστημα υφασμάτων στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Οι δράστες φαίνεται ότι έσπασαν την τζαμαρία και πέταξαν δυναμίτη στο εσωτερικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr μέσα στο κατάστημα υπάρχει κρατήρας από την έκρηξη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν ανάμεσα στα συντρίμμια του καταστήματος τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού ωστόσο φαίνεται ότι οι δράστες “χτύπησαν” χρησιμοποιώντας μασούρια δυναμίτιδας με φιτίλι.
Από την έκρηξη έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος, αλλά και στην πρόσοψη η οποία κατέρρευσε από το ωστικό κύμα.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δηλώνει σοκαρισμένος και συμπληρώνει ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο κάποιοι τον στοχοποίησαν. Άνθρωποι του καταστήματος από το πρωί προσπαθούν να σώσουν ότι απέμεινε από το εμπόρευμα.
Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή – Θεοδόσης Πάνου
Με τους ρυθμούς που τρέχει πλέον η εγκληματικότητα σε λίγο οι μικροκλοπές δεν θα καταγράφονται ούτε στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας!

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ολη τη δραση της η αστυνομια την καταναλωνει πλεον στην προστασια
των χρυσαυγητων οι οποιοι σηκωσαν κεφαλι μετα τα ``μακεδονικα``
συλλαλητηρια Η δε αναμειξη τους σε διαφορες αλλες παρανομιες δεν τους
αφηνουν χρονο για την προστασια των πολιτων Τον πολιτη τον πλησια
ζουν οταν προκειται να τον δειρουν η να του ριξουν χημικα

Read more: Go to TOP and Bottom