Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Μυστήριο με το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη - Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις (βίντεο)

Το κινητό θα λύσει το γρίφο του θανάτου της

Δίχως τέλος είναι το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη .Το κλειδί για τη λύση του μυστηρίου υποστηρίζει η οικογένεια της είναι το κινητό της τηλέφωνο το οποίο παραμένει άφαντο από το μεσημέρι της ημέρας που εξαφανίστηκε.

Το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα στις δυο και μισή το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου στον Άγιο Κωνσταντίνο*, χιλιόμετρα μακριά από την παραλία της Μυρτιάς όπου βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα νεκρή.

Το παράδοξο είναι ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις μαρτύρων η άτυχη μητέρα έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της ίδιας μέρας λέγονται ότι ήρθε το τέλος, αφού προηγουμένως είχαν καυγαδίσει από κοντά. Το ερώτημα είναι από ποιο κινητό έστειλε το μήνυμα αφού το δικό της δεν λειτουργούσε;

Ο ξάδερφος της άτυχης Ειρήνης ζητά να μάθει την αλήθεια: «Οι διαρροές λένε ότι μετά τον καυγά στη Μυρτιά κάπου από το κινητό της ότι θα τα πούμε στην άλλη ζωή. Γιατί οι κεραίες δεν έχουν το σήμα της Ρηνούλας από τον αριθμό της το έστειλε; Πού είναι το κινητό της; Στάλθηκε αυτό το μήνυμα από άλλον αριθμό; Και σε ποιόν ανήκει ο αριθμός αυτός; Τι επιβεβαιώνει ότι έφυγαν τα κινητά από τα σήματα και οι ιδιοκτήτες τους;»

Οι δύτες που θα βάλει η οικογένεια θα βουτήξουν τις επόμενες ημέρες στη Λίμνη Τριχωνίδα, καθώς ακόμα δεν έχουν αποκλείσει το γεγονός το κινητό να έχει πεταχθεί εκεί. Επίσης οι δικηγόροι δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο το τηλέφωνο της Ειρήνης να βρίσκεται στα χέρια ανθρώπου που γνώριζε, καθώς πριν από δυο εβδομάδες ενεργοποιήθηκε το Viber.

«Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις», αποκαλύπτει ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης.

«Ερευνώ ένα παζλ που έχει και ένα τετραγωνίδιο κενό και για μένα δεν κλείνει ποτέ», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούκαλης, ερευνητής που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Τα κενά στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Πώς βρέθηκε αιθάλη στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου;

Πώς η Ειρήνη Λαγούδη με ύψος 1,80 έβαλε φωτιά στο πίσω μέρος του δίπορτου αυτοκινητου;

Γιατί οι μάρτυρες άλλαξαν τις καταθέσεις τους λέγοντας τελικά ότι την είδαν λίγο πριν πεθάνει;

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το θάνατο της άτυχης γυναίκας. Η δικογραφία δεν έχει ακόμα κλείσει καθώς πρέπει να καλυφθούν τα κενά και να αποδοθούν αν υπάρχουν ευθύνες για το τραγικό τέλος της.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

*Σημείωση Ζείδωρον:Το σωστό είναι ότι το τελευταίο σήμα του κινητού της Ειρήνης Λαγούδη  καταγράφηκε στις 13:42 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου 2018 στον Αγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.Αλλωστε αποδεδειγμένα οι κάμερες εμφανίζουν το αυτοκίνητό της στις 14:09 στην Παραβόλα,λίγα χλμ πριν την παραλία όπου βρέθηκε νεκρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom