Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Κηλίδα για τον ΣΥΡΙΖΑ το θέατρο Κουρουμπλή

Αν ήταν κεντροδεξιός θα είχε παραιτηθεί ή θα τον είχαν παραιτήσει!

Εμείς στον "Αρχοντα των πετρελαιοκηλίδων",υπουργό Ναυτιλίας,Παναγιώτη Κουρουμπλή τα ψάλλαμε από χτες,αλλά ο ίδιος μυαλό δεν βάζει και συνεχίζει ως παλαιός ΠΑΣΟΚος καλαμοκαβαλάρης να εκτίθεται με συνεχείς αλλοπρόσαλες δηλώσεις.

Μέχρι και τη δόξα του Βύρωνα Πολύδωρα ζήλεψε και μίλησε κι αυτός για τον "Στρατηγό άνεμο" που παρέσυρε σε όλη την παραλία το πετρέλαιο που χύθηκε από το δεξαμενόπλοιο που φούνταρε στη Σαλαμίνα και επί πλέον συνέστησε στον κόσμο να κολυμπάει άφοβα!

Εμείς του γράψαμε χτες:Με δεδομένα Παναγιώτη όσα είπες την πρώτη ημέρα που συνέβη το ναυάγιο με το δεξαμενόπλοιο, στον Real fm και στην εκπομπή των Καμπουράκη-Λυριντζή από το Λονδίνο όπου βρισκόσουν,θα έπρεπε από μόνος σου να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις....

Ο ίδιος προτίμησε να κάνει... αυτοψία (τι ακριβώς είδε;) στο χώρο της τραγωδίας και δηλώσεις στα ΜΜΕ,μάλιστα όπως προανήγγειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου από στιγμή σε στιγμή ετοιμάζεται να βγει τώρα στην εκπομπή του στον Realfm,για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τις χθεσινές παλινωδίες του!!!

Παναγιώτη,όταν θα λες στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα θα 'ναι πάρα πολύ αργά....

Διαβάστε ολόκληρο το σημερινό κύριο άρθρο της ΕΣΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom