Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χορεύει Ζεϊμπέκικο στη γιορτή του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ» (βίντεο)


Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χορεύει ζεϊμπέκικο στη γιορτή του πλοιοκτήτη του "Αγία Ζώνη ΙΙ". Ένα video που ανέβηκε στο Facebook και σύντομα θα γίνει νέο "θέμα" αντιπαράθεσης.

Ήταν 4 Μαρτίου όταν ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ» Θόδωρος Κουντούρης έκανε γλέντι για τη γιορτή του. Παρών και ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, που μάλιστα είχε χορέψει και ζεϊμπέκικο.
Τα video από το γλέντι που είχε κάνει ο ιδιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ», του δεξαμενόπλοιου που βυθίστηκε και προκάλεσε την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό, τραβήχτηκαν στις 04.03.2017.

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Το video με το ζεϊμπέκικο

Ανέβηκαν από τη σύζυγο του Θόδωρου Κουντούρη, Κατερίνα, στην σελίδα της στο Facebook. Σε ένα από αυτά, φαίνεται και ο υπουργός Ναυτιλίας να χορεύει ζεϊμπέκικο.
  
«Κι ο υπουργός Ναυτιλίας στο Ammos» ήταν το μήνυμα που συνόδευε το video.

Δείτε το βίντεο


Συνεχίζεται η απάντληση των καυσίμων από το «Αγία Ζώνη ΙΙ»
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται και σήμερα (25.09.2017) από το πετρελαιοφόρο «Siros» η απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» νοτιοδυτικά της Αταλάντης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της αρμόδιας εταιρείας, η όλη επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Στο σημείο όπου πραγματοποιείται η απάντληση των καυσίμων, βρίσκονται καθημερινά εκπρόσωποι του Τελωνείου, αλλά και του Λιμενικού.
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Λιμενικού, με βάση την ενημέρωση της εταιρίας που έχει αναλάβει την άντληση του φορτίου, έχουν αντληθεί κατά προσέγγιση, μέχρι στιγμής, 270 κυβικά μέτρα (270m3) φορτίου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί η απάντληση από τις κεντρικές δεξαμενές του πλοίου. Ξεκίνησε, έτσι, η μεταφορά των καυσίμων που βρίσκονται στις πλαϊνές, όπου υπάρχουν μικρότερες ποσότητες.
Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εργασίες απορρύπανσης των ακτών. Το μήκος των φραγμάτων ξεπερνά τα 11 χιλιόμετρα. Στις επιχειρήσεις καθαρισμού εργάζονται περισσότερα από 500 άτομα.
Στόχος, σύμφωνα με τον διευθυντή του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος στην Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος ΑΕ, δρα Βασίλειο Μαμαλούκα, μετά τις εργασίες που γίνονται στις ακτές θα παραδοθεί μια λειτουργική και καθαρή περιοχή την οποία θα μπορούν να απολαύσουν ξανά οι πολίτες.
http://www.newsit.gr/

Διαβάστε σχετικά:Μπαράζ ανακοινώσεων για το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή - Για άλλη εκδήλωση μιλάει ο ίδιος κι άλλη η εταιρεία "Αγία Ζώνη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom