Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός έψαχνε εδώ και μέρες προπονητή στην Ισπανία

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΓΕΤ
Με τον Νικοπολίδη στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους

Το κλίμα για τον Κοσοβάρο τεχνικό ήταν βαρύ πριν από το ντέρμπι. Η ήττα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο προήλθε δημιούργησαν μεγάλη δυσφορία στη διοίκηση, η οποία
αποφάσισε να τον απομακρύνει άμεσα και να μην ταξιδέψει καν στο Τορίνο.

Η αποστολή πετάει αύριο, όπου ο Ολυμπιακός την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους. Πιθανότατα υπηρεσιακός στην Ιταλία θα είναι ο Νικοπολίδης.

Αργά μετά τα μεσάνυχτα στου Ρέντη είχε οργανωθεί σύσκεψη για το θέμα προπονητή. Θα του ανακοινωνόταν το διαζύγιο και έπεται η επίσημη ανακοίνωση.

Για διάδοχο του Χάσι ο Ολυμπιακός ψάχνεται εδώ και μέρες, όπως έχει γράψει ο «Ε.Τ.». Στην Ισπανία επικεντρώνονται οι έρευνες. Πάντως, οι πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί, να είναι ξένος που έχει ξαναδουλέψει στην Ελλάδα, οι Ισπανοί έλεγαν για τον Πογέτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πογέτ είναι ο επικρατέστερος, καθώς φαίνεται να υπάρχουν ήδη προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών.

Η αποστολή πετάει για το Τορίνο, για το ματς Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Γιουβέντους, με υπηρεσιακό προπονητή τον Νικοπολίδη

Ο ίδιος ο Χάσι χθες ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε: «Δεν με απασχολεί το δικό μου μέλλον αυτή τη στιγμή, αλλά το μέλλον της ομάδας. Χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι».

Οι δηλώσεις του μετά το ντέρμπι ήταν το… τελειωτικό χτύπημα. Ούτε λίγο ούτε πολύ δεν παραδέχθηκε καμία ευθύνη του, έδωσε αστεία εξήγηση για την επιλογή Ταχτσίδη ως στόπερ και είπε ότι όλα κρίθηκαν στο 1-2!! Δηλαδή μετά ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αντιδράσει;

Η ερώτηση που δέχθηκε ήταν γιατί προτίμησε τα πειράματα στην άμυνα με τον Ταχτσίδη και δεν έβαλε στόπερ τον Νικολάου που ήταν στον πάγκο. «Ο Ταχτσίδης επιλέχθηκε αντί του Ρομαό στο κέντρο της άμυνας και όχι ο Νικολάου επειδή είναι πιο έμπειρος. Δεν δεχθήκαμε περισσότερη πίεση με τον Ταχτσίδη στόπερ. Η πίεση υπήρχε και πριν. Αλλωστε, έβαλα και τον Ζντιέλαρ μπροστά του», απάντησε. Εξήγησε ότι ο Ρομαό αντικαταστάθηκε γιατί θα δεχόταν δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού σε κάθε φάουλ που έκανε οι παίκτες της ΑΕΚ έπεφταν πάνω στο διαιτητή και ζητούσαν την αποβολή του.

Επίσης, ο Χάσι εξήγησε ότι ο Καρσελά αντικαταστάθηκε επειδή δεν άντεχε άλλο.

Η μόνη εξήγησε που δεν έδωσε ήταν πώς… κατάφερε η ομάδα του και ενώ προηγήθηκε 2-0 μέσα σε ένα ημίχρονο ηττήθηκε 3-2.

«Σημείο-κλειδί στον αγώνα ήταν το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Με το γκολ αυτό της δώσαμε πίστη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή τη στιγμή δεν φαινόταν ότι μπορεί να απειλήσει».

Μήπως τελικά υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης στον Ολυμπιακό; «Οχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η ψυχολογία μας άλλαξε με το 1-2, δεν κρατήσαμε την μπάλα, δεν βγήκαμε μπροστά, πασχίσαμε να κρατήσουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε», ήταν η απάντηση του Κοσοβάρου τεχνικού.

Και τελικά μετά από μια ακόμα άσχημη εμφάνιση των Πειραιωτών, ο Χάσι κλήθηκε να απαντήσει. Τι φταίει για όλα αυτά;

«Δεν έχουμε αποκτήσει σταθερότητα στην άμυνα. Αυτό φταίει. Δεχόμαστε γκολ σε κάθε παιχνίδι. Η ΑΕΚ δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά πέτυχε τρία γκολ».

Μετά τα μεσάνυχτα περίπου 40 οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σκοπός τους να… ταρακουνήσουν με συνθήματα την ομάδα εν όψει της δύσκολης συνέχειας και να περάσουν το μήνυμά τους ότι… δεν πάει άλλο.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom