Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

«Βαθαίνει» το μυστήριο της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι


- Ο 41χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος, στις 2 Σεπτεμβρίου 2017 - Δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε, στο Περιστέρι - Ο δράστης συνέχιζε
να τον μαχαιρώνει, ενώ ήταν νεκρός - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας για τη δολοφονία


Βαθαίνει το μυστήριο της άγριας δολοφονίας του 41χρονου αποθηκάριου στο Περιστέρι, ο οποίος δέχθηκε 29 μαχαιριές, μέσα στο διαμέρισμα του στην οδό Κύπρου, στις 2 Σεπτεμβρίου 2017.

Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, τόσο ο ιατροδικαστής, όσο και οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έκαναν λόγο για έγκλημα πάθους, καθώς το θύμα έφερε τουλάχιστον 29 μαχαιριές. Δηλαδή ο δράστης συνέχιζε να μαχαιρώνει το θύμα, ενώ ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, για το συγκεκριμένο έγκλημα, οι αστυνομικοί και οι ειδικοί των εργαστηρίων που εξερεύνησαν το διαμέρισμα στην οδό Κύπρου, εντόπισαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, τα οποία όμως ανήκουν στον ίδιο, αλλά και την μητέρα του που συχνά τον επισκεπτόταν.

Επίσης από την ενδελεχή εξερεύνηση του διαμερίσματος, όπου και διεπράχθη το έγκλημα, διαπιστώθηκε πως ο δράστης φορούσε γάντια.

Κατά συνέπεια, και σε συνάρτηση με το γεγονός πως η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης, προκύπτει το συμπέρασμα πως ο δράστης είχε προμελετήσει το έγκλημα και μάλιστα είχε οργανώσει στο μυαλό του πώς θα στήσει το σκηνικό της ληστείας, αρπάζοντας το πορτοφόλι, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Μάλιστα, όπως λένε έμπειροι αστυνομικοί: “Κανένας ληστής δεν μαχαιρώνει το θύμα του 29 φορές. Δηλαδή, ακόμα και όταν το θύμα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, ο δράστης κατάφερνε μαχαιριές στο άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα”.

Κατά συνέπεια, οι έρευνες στρέφονται -και μάλιστα με ιδιαίτερη σοβαρότητα- στο ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να διέπραξε γυναίκα, καθώς το βάθος των τραυμάτων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του άτυχου άνδρα δεν έχουν μεγάλο βάθος. Αυτό οδηγεί ευθαρσώς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για άτομο με περιορισμένη μυική δύναμη.

Η κλοπή του κινητού

Στο μεταξύ, το διαμέρισμα του 41χρονου, ναι μεν φέρει ίχνη έρευνας, πλην όμως αυτά είναι επιλεκτικά, καθώς ο δολοφόνος αφαίρεσε από το σπίτι μόνο το πορτοφόλι, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Ίσως, λοιπόν, η κλοπή του κινητού να αποτελεί μια κίνηση απόκρυψης ιχνών του δολοφόνου. Ίσως στο κινητό υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες, μηνύματα, ή τηλεφωνικές επαφές που θα οδηγούσαν απευθείας στον δολοφόνο του άτυχου άνδρα. Ίσως, για το λόγο αυτό, ο “ληστής” άρπαξε το κινητό, το οποίο μάλιστα δεν ήταν τελευταίας τεχνολογίας και άρα μικρής χρηματικής αξίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom